elisaa48 piyangobileti Ha yok fark etmiyor arada ediyor ama ben aldım diyorum gene yada aldığımı biliyor soruyor gene yok ben almadım diyorum 😂
ikiprensesannes aredhel tabi işin zevki bu yoksa para vermediği için yada çok büyük mevlalarda yapmıyorum 😂 yorumlarda sanki hırsızlık yapılıyor gibi konu fazla ciddiye alınmış 😁🤣
Elmasekeri perimasali802_ ay sen de mi vicdan yapıyorsun yaa bende acıyorum parası bitince veriyorum elde avuçta ne varsa hayır sanki bana parayı o vermiyormuş gibi 😂😂😂
perimasali802_ aredhel ben gözünün önünde alıyorum o an tatlı bir kavga çıkıyor 🔥 O yüzden öyle pek beceremiyorum
perimasali802_ aredhel adam sayıyor 😁 Alsam hemen fark ediyor yada ya benim şu miktarda param vardi Sanki diyor ben hemen yakayı ele veriyorum tabi 😂
perimasali802_ aredhel az önce aldim 😂 Diyor kart var sende orda harca ihtiyaçin neyse yok dedim nakit ver giti 200 verdi cimri 🤣
kizatasozu aredhel ben yapmadimda bişey duymuştum sizede fikir olsun 🤣 bı kadın aynı kumbaradan 2 tane almış bı gün birini bı gün birini koymuş masaya biri ev için biri benim için biriksin diye 🤣🤣🤣 böylelerinin yanında şeytan cahil kalır 🤣
perimasali802_ aredhel yok genelde nakit kullanmıyor bayadir kart üzeri gidiyoruz Çekip aldığı zamanlarda birine ya verir yada başka bir yerden almıştır