SuVeAtes ikiprensesannes aralarında bayağı bayağı favorilediklerim varrrr ah ahhh tekrar yapacam yeni duş aldım 🤣🤣 kız emmese duş almak zor gelmese bu kuduruklukla tekrar yapardım
SuVeAtes ikiprensesannes Doğru ama genel konu bunlar olurdu onlar konuşsa hele erken boşalmayı bence konusn çok olurdu süre uzatmak için 🤣
SuVeAtes ikiprensesannes Kız yapma adamın canı yok yorgun 🤣🤣 sabah erken kalkacak benim duş almam lazım gece oldu 1 önceden olsa farketmez gece 3 5 arka arkaya yapardım da bebeden sonra zor geliyor artık 🤣
SuVeAtes sacmaliysenercan Kudurduk ateşimiz sönmüyor 🤣 Benim adetten böyle doğrusu ama kudurtmakta Forumda doğru yoldayım galiba 🤣
SuVeAtes ikiprensesannes Şart şart kızlar geciktirici kullanan varmı 🤣🤣 ne kadar uzun o kadar iyi etkili bir bulamadım
peynirlimakarnaa SuVeAtes aşkım biz kullanıyoruz normalde 10-15 dk sürüyor onu kullandığımızda en az 30-40 dk sürüyor
SuVeAtes ikiprensesannes adet olam diye bekiyorum oyle olunca 1 hafta yok kizz kendimi yerim öyle ama el mahkum sabreiyoruz
ikiprensesannes Bir kere yapınca Bir saat kadar falan bekleyin tekrar yapın gayette uzun sürüyor 🤣 sonra öyle öyle düzene giriyor 🤣
SuVeAtes ikiprensesannes Önceden iyiydi de çocuktan sonra bozuldu. Düzgün seks hayatı yoktu ki daha yeni yeni kendimize geliyoruz. Onu toparlamakta zor ilk sefer zaten gece geç oluyor 2. Sefer olana kadar geceyi geçiyor uyku geliyor uyu geç oluyor. O yüzden geciktirici şart
SuVeAtes sacmaliysenercan bizde 😭 bebe sağolsun yoksa duşta geniş evimizde burda açılış yapamadık daha orda daha zevkli oluyor😁