Günaydın ☀️
Cicekliperde yeni yapmana rağmen çokta güzel güzel olmuş ellerine sağlık 💐
perimasali802_ ay bi ilmek kaçmış napacm
Cicekliperde ya açacaksin yada o kaçırdığını ilmeyi yakacaksin baska çaresini bilmiyorum canim ya
belladonna Bella valla benim saham çiçek açtı buralari unuttum😁😁😁😁🌷🧿🧿🧿🧿
perimasali802_ yani bilmiyorum ama böyle değildi el işş yaptığını düşünmemiştim ve birde açık saçlı ve sarışın düşünmüştüm 😂😂🤭🤦♀️🤦♀️
HurremSultan
Aşkım hayırdır ne çiçeği 🫢
Elmasekeri Yok ben esmerim aşkım 😁
perimasali802_ alta indi ilmek. Bi kere söktüm takması çok zor oldu. Bıraktım yapmadım bugün eltime soracm o düzeltir
belladonna ehehehhe kocam doğum günümu kutladı ama uzun zaman sonra baş başa dışarda öyle rahat bir akşam geçirdik ki çok guzeldi ay ne kadar özlemişim ne kadar özlemişim inanamassinnn🤭🤭🤭💜💜💜💜
Cicekliperde düzeltin mi ciceklim
HurremSultan
Düşününce bile rahatlıyor insan 😁
belladonna kız birde ben sadece çocukları bırakıp alışveriş hastane falan olursa çıkıyordum. Geçen gün hastanede işimiz kısa sürdü ilk defa da ikisini bırakıp boş zaman yaratmisiz gittik kafeye oturduk ben ağlamaya başladım. Dedim bu ne ya ben buna nasıl hasret kalmışım. Aile kurmak bu kadar zor olmamalı. O gün eşimle anlaşma yaptık. O günden beri de çok yol kat ettik. Bakalım zaman ne gostericek. Üstüne birde doğum gününde de böyle sakin zaman gecirince o kadar iyi geldi ki. Benim antidepresana değil gezmeye ihtiyacım varmış 😂😂😂😂
HurremSultan senin adina çok sevindim askim
Oyle zaten annelik sorumluluğu kolay değil her gün olmasada çıkın ya valla çocukları nasil kime bıraktınız
perimasali802_ kaynanam kayinbabam görümcem 🤭🤭 iki telefon bir çanta sevdikleri yiycekler bir koca poşet oyuncak kaynanmlara bırakıp kaçtık 😂😂😂😂 inan öyle özlemişim ki sakince yemek yedim çay içtim masadan kalkıp kosmadim. Esimle birbirimize girmek ay çok güzeldi 🤭😁😁🧿🧿🧿🧿
HurremSultan
Bu cümleyi sevmiyorum ama şimdi tam zamanı
“Ben sana zamanında bunu söylemedim mi hürreeeemmm”
Sen; yok, ben yapamam, yok, çocuklar durmaz, babalarında dahi durmuyorlar vsvsv bana bahane ürettin. Tecrübe konuşuyor dedim anlamadın 😁😁
İyi yapmışsınız. Biz eşimle başbaşa dışarı çıkınca bekar günlerimize geri döndük diyoruz o kadar iyi geliyor..
Devamını da getirin.
belladonna durmuyorlardiiii ki 🥺 şimdi baktım biraz birbirlerine düştüler oğlum kızım gibi değil daha sakin. Kızım da bir ara aşırı bağlıydı şimdi yine öyle ama kardeşi büyüdüğü için sanırım o yanında olduğunda beni biraz daha az arıyor. Zaten baktım duruyorlar hemen el attım işe çünkü cidden insan istiyor🥲💝 eşime diyorim sevgilyken de izin aloyirduk şimdi de izin alıyoruz biraz bebeklerimize bakın nolur diye😂😂😂😂
HurremSultan
Hiç ayrı kalmadıkları için durmuyor olabilirler. Alıştılar daha kolay olur. En güzelini yapmışsın 🤌
perimasali802_ eltime verdim düzeltti 😅
Cicekliperde sokupmu yaptı