Elmasekeri perimasali802_ bayıldım aşkım ellerine sağlık 😍😍ben seni hiç böyle düşünmüyordum biliyormusun 😅🤭😳🤔
Cicekliperde perimasali802_ ay ben de atkı örmeye çalışıyorum hehrjaj yeni öğrendim. Seninki mükemmel olmuş
Elmasekeri perimasali802_ yani bilmiyorum ama böyle değildi el işş yaptığını düşünmemiştim ve birde açık saçlı ve sarışın düşünmüştüm 😂😂🤭🤦♀️🤦♀️
TombulHatun perimasali802_ ooo bir dünya çalışan kadın var aynı işi yapan 😂 ama eş becerisi farklı be perim maşallah
Cicekliperde belladonna aynen kız örgü örmekten canım iş yapmak istemiyor hahrhsjs ama benimki çok kötü. Güzel olsa paylaşırdım
perimasali802_ belladonna iki oğlum bir kızım var dedirtmem valla yapacağım benim el emeğim onların anıları olacak 🥲
HurremSultan perimasali802_ ellerine sağlık canım benim 💓💓💓 ne kadar güzel olmuş ben böyle büyük severim tam benlik💕🤭🤭🤭
belladonna perimasali802_ Anı olarak kalıyor zaten sandıkta 😂 Benimde duruyor öylece ama anısı bambaşka tabi
HurremSultan perimasali802_ iyiyim çok şükür işte bazen modum düşüyor ama toparliycam yine😊💕 Belim de tutuyor arada bakalım spor ile topliycak inşallah 🥲