Etipetito Kızlar sizce yüz güzelliği mi önemli yoksa fizik güzelliği mi? Aklıma takıldı size de sorayım dedim. Sadece birini seçmelisiniz ama😄😜
TombulHatun Etipetito Acaba neyi kafana taktın da sen bu postu açtın petito. Popo güzelliği önemli oldu mu 😂😂
gizo00 Etipetito yüz güzelliği önemli bence fiziğini diyetle sporla güzelleştirebilirsin ama yüzünü noooo😂
ikiprensesannes Etipetito bence yüz güzelliği fizik bir şekilde elbise ayakkabı derken toparlayabiliyorsun ama yüz ne yaparsan olduğu gibi kabak gibi ortada 😶
TombulHatun Etipetito İfaden alınacak hazır bekle 😂 bende ikisi de olmadığı için ben soruyu boş geçiyorum 😂😂
Medusa Etipetito O zaman inanmalısın belki de😂 Biz kadın olarak cevap veriyoruz tabi, düşüncelerinin bizim için pek bi anlam ifade etmeyen erkolar için bi şey diyemem🤪😂
Etipetito TombulHatun Osmanlı tokadını bı yapıştırırım 😂 Sende ki got ve yüz pürüzsüzlüğü kimde varla 🧿 nazarimi koyimde şöyle 😂
TombulHatun Etipetito Aşkım sen başlattım ben senin neden bu postu açtığını bilmiyor muyum he 😂 ahahah millet diyecek ki götünü nerden gördün 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Etipetito TombulHatun kız yok vala öyle bı aklıma takıldı geçen gün konuştuğumuzla alakası yok yani 🤣 bırak merak etsinler😁
Biyiklim Etipetito bende ikiside var 😝 ne diyim şimdi 🤣 🤣 ama bence yüz önemli fizik sporla da düzelir
Biyiklim TombulHatun arkadaşın yorumu neden görünmüyor sizler mi sildiniz kötü yorum yaptığı için mi acaba