Biyiklim TombulHatun arkadaşın yorumu neden görünmüyor sizler mi sildiniz kötü yorum yaptığı için mi acaba
Medusa Etipetito O zaman inanmalısın belki de😂 Biz kadın olarak cevap veriyoruz tabi, düşüncelerinin bizim için pek bi anlam ifade etmeyen erkolar için bi şey diyemem🤪😂
Cicikiz Etipetito bence fizik yüz güzelliği makyajla halledilir ama fiziğin ameliyatsız çözümü çok zor spor falan uğraştırıcı
Etipetito Cicikiz Yokya makyajla güzellik nereye kadar hem doğal güzellik önemli zaten😂 Makyaja gerek kalmayacak kadar güzel olmak mı fizik mi yani😂
Kbranur65 Etipetito beni hiç bir zaman yargilamadi hiç o yüzden takmıyorum valla çok güzel değilim fizigimde normal sadece göbek var oda sezeryanla doğum olduğu için
sacmaliysenercan Etipetito önemli olan göt güzelliği aşko güzel göt ölüyü diriltir derler 🤣🤣🤣 Götü güzel olanın kalbi ponçik olurmuş 😜😜
etoile TombulHatun bu kadın yüzüne bunu bile isteye yapti milyon estetikle bu foto ile o tezi curutemezsin 🤪
sacmaliysenercan Etipetito ya ben açıkçası gerçekten dış görünüşe önem veriyorum evet ama içerisi daha önemli ki buna eminim