elisaa48 TombulHatun dövdürucusu hangisi ben anlamadım a 😂 büyük başlık olan mı adam baya şey anlattı yaptı 😄
elisaa48 Cicekliperde vala bende şaşırdım 😂kocam normalde çok tutumludur diğer adı ile cimri 😅 ama bunu nasıl ikna etti adam anlamış değilim 🤔
TombulHatun Cicekliperde bak nasıl tanıyo beni kovardım öyle ısrar etse benden çnce eşim kovardı ben gelirlerken almayacağımu söylemiştim ona rağmen ısrar etse hadi kardeşim derdim 😂😂
Cicekliperde elisaa48 ben süpürge çok seviyorum hshdjsjs buharlı temizleyici falan da istiyorum. Eşim yanaşmıyor almaya benim de
lgrth elisaa48 şuan kahve makinesi istiyorum en önceliğim o onu alsın gelsin 😂 kaynanamın ihlası var kıymetlisi hiç elimizi sürdürtmüyor😂
lgrth elisaa48 yok espresso 😂 diğerinin var zaten 😂kahve sevmezsin diyor kocam aşeriyorum al diyorum😂😂😂
elisaa48 Cicekliperde vala ben hiç öyle lüks şeyler istemem herşeyin doğalı güzel eskiden bunlar mı vardı sanki 😂
lgrth elisaa48 bende israfçı değilim 5 düşünür 1 alırım da bazen acımıyorum 😂 herkese yediriyor iddiaya atıyor okeyine gidiyor hiçbir şeyden eksik değil 😂yine merhametliyim 20den 5 bine düştüm uygun bakıyorum 😂
lgrth perimasali802_ aynen aynen bir kere koltuklar için istedim niye vereyim bozasın ki dedi bende iyi sen kullanmıyon fareler yesin o zaman dedim iki senedir hala lafını ediyorum 😅😅