Eşim o kadar inatçı ki asla dediğimi yapmaz alma dediğim şeyi gider kasten alır ihlasın hali yıkama makinasiini almış aura cleanmaks mi ne iş yok para yok gidiyor kendini borca sokuyor ya 😭kızlar bu süpürgesi olan var mı bir arkadaşım iyi değil demişti memnun değildi bu yüzden de istemiyordum almasını
Eşimmm😤
Biyiklim yeryüzündeki en iyi süpürge 🤌
Biyiklim denemeden anlamazsın 😐sakin ol
Biyiklim ihlası iyi bir süpürge annem 25 sene kullandıbana da geçen hafta tanıtıma geldiler evet güzel süpürge ama ben 40 50 bin verip almak istemedim, çok zaruri bir ihtiyaç gibi borca gidip alması çok saçma ayrıca ihlas öyle gidip alınanbilen mağazada vs satışı olan bir süpürge değil ki nasıl almış
TombulHatun bize de tanıtıma geldiler daha adam aldırmak için eşimin peşini bırakmadı taki aldırana kadar
TombulHatun iş karşılığı aldı bi nevi yarısını vercek parasını
ikiprensesannes geldi denedim gayet güzel ama gerek yoktu aldı işte
TombulHatun fiyatı ne kadar gerçekten eşim fiyatını bana doğru söylemiyor
Biyiklim pazarlamacılar kendilerine göre indirim yapıyorlar bana 48.500 dedi en son nakitte 40a bırakırız dedi eşimin kuzeni 45e kadar indiler aldı o
Biyiklim Allah’ım ne dertler var
Biyiklim bize gelen Allahtan ısrarcı biri değildi ısrarcı olsa da bana da eşime de sökmezdi
Biyiklim derdini seveyim canım ne güzel işte kendin mis gibi yıka halını koltuğunu süpür mis gibi keşke bana da sormadan eşim alsa gelse aşırı mutlu olurdum onun borcu o düşünsün demekki o kafasına o kadar takmıyor niye mutsuz oldun ne gerek varki diyorsun her eve lazım bence halı yıkamanın m2 olmuş bizim burda 60 70 bende istiyorum keşke benimkide alsa borcumuz çok bizimde bu arada 🤣🤣🤣🤣
TombulHatun 40bine almış
Biyiklim baya uygun almış boşver borcunu kendin düşünsün kullandıkça memnun kalacaksın gerçekten güzel makine hele o dövdürücüsüyle süpürülen ev varya mis gibi güle güle kullan
Biyiklim Hah şöyleeee😁
Biyiklim adam almış işte daha ne ya alinsa niye alındı alinmasa niye almıyorsun diyoruz
Alabiliyorsa demmeki ödeyecek aman ne takıyorsun