Eşim o kadar inatçı ki asla dediğimi yapmaz alma dediğim şeyi gider kasten alır ihlasın hali yıkama makinasiini almış aura cleanmaks mi ne iş yok para yok gidiyor kendini borca sokuyor ya 😭kızlar bu süpürgesi olan var mı bir arkadaşım iyi değil demişti memnun değildi bu yüzden de istemiyordum almasını

Biyiklim borçla böyle yapıyorsa gider satardım ben tekrardan yani böyle gereksiz şeyler alıyorsa satmak daha mantıklı pek anlamıyorum markalardan ama Eğer yüklü bir miktar borcunuz yoksa bence kalsın Çünkü çok pahalı artık yıkama makineleri

Biyiklim ihlası iyi bir süpürge annem 25 sene kullandıbana da geçen hafta tanıtıma geldiler evet güzel süpürge ama ben 40 50 bin verip almak istemedim, çok zaruri bir ihtiyaç gibi borca gidip alması çok saçma ayrıca ihlas öyle gidip alınanbilen mağazada vs satışı olan bir süpürge değil ki nasıl almış

TombulHatun bize de tanıtıma geldiler daha adam aldırmak için eşimin peşini bırakmadı taki aldırana kadar

SuVeAtes kredi kartı borçları var arabanın taksitleri var iş karşılığı aldı zaten yarısını vercek paranın kendisi düşünsün umurumda değil

Biyiklim pazarlamacılar kendilerine göre indirim yapıyorlar bana 48.500 dedi en son nakitte 40a bırakırız dedi eşimin kuzeni 45e kadar indiler aldı o

Biyiklim derdini seveyim canım ne güzel işte kendin mis gibi yıka halını koltuğunu süpür mis gibi keşke bana da sormadan eşim alsa gelse aşırı mutlu olurdum onun borcu o düşünsün demekki o kafasına o kadar takmıyor niye mutsuz oldun ne gerek varki diyorsun her eve lazım bence halı yıkamanın m2 olmuş bizim burda 60 70 bende istiyorum keşke benimkide alsa borcumuz çok bizimde bu arada 🤣🤣🤣🤣

Cicikiz ben halılarımi kendim yıkıyordum zaten gerek yoktu onun için 😂pratik şeyleri sevmiyorum uğraşmak istiyorum temizlikle yemekle ne bilim o yüzden belki 🤣🤣

Biyiklim baya uygun almış boşver borcunu kendin düşünsün kullandıkça memnun kalacaksın gerçekten güzel makine hele o dövdürücüsüyle süpürülen ev varya mis gibi güle güle kullan