ikiprensesannes SuVeAtes 1. İkiside güzel severim😋😅 2.Yatak odası bide banyo arada bide oturma odası güzel oluyor çocuklar olmadığı zamanlar 😁 3.eşim tabiki de 😀 4.hayir hiç merak da etmedim Etmiyorum 6.5dk dan başlayıp değişiyor 😋 7.ikisi de no no no peçete de yeri güzel 🤣 8.o konu hakkında çalışmalari yeni başlattık bakacaz ona 🤣 9.uysal 10 ikisi de no anal asla korkulu rüyam asılı nasıl alacak yarebbim tövbe 😒
SuVeAtes ikiprensesannes Ahahahah kız fantezi fantezi 😁 ah ah ne heyecanlı oluyor varya 🤣🤣 ulan döndüm dolaştım yine kendime yaptım 🤣🤣
SuVeAtes ikiprensesannes 🤣🤣🤣 geç oldu duş almak ölüm o yüzden adet olmazsam yarın geceye kaldı 🤣🤣 inşallah olurum da artık kurtulurum sonra yansın gecelerrrrrr 🔥🔥🔥
SuVeAtes ikiprensesannes 🤣🤣 var bir hayalimiz sen boşversene olsun olmasın hayali de güzel 🤣 fantezi olsun yeter
SuVeAtes ikiprensesannes He ya valla insan psikolojisi bozuluyor. Kökten halletmem lazımda ohooooo ölme eşeğim ölme
tazeann SuVeAtes 1.Yalamatmayı daha çok seviyorum ama nedense utanıyorum yapmasını istemiyorum Benim yatak eşimin kanepe doggy pozisyonunda yatakta rahat yapamıyormuş 3.Eşim çünkü benden daha çok düşkün ama canım isterse de ben o an benden beklemediği hareketleri yapabiliyorum şaşırtmayı severim 😂 4.hayır kullanmıyoruz Vibratör kullanmayı isterdim çok merak ediyorum nasıl bi his ama eşime dersem sen kafayı mı yedin der vereceği tepkiden dolayı söyleyemiyorum.🥴 ilk posta 15 2.posta 20 dk falan 🤭 İkiside değil ama illa seçemem gerekiyorsa yüze boşalması yutmak 🤮🤮 O ne oluyor kız 😂 Tabikide vahşii 🦁🦁💥 Tavana asılı sex yapmak tabiki anala günah olmasada cesaret edemem onun acısnı yanlışlıkla yaşadım bi kere canımdan can çıktı sanki ayy hâlâ aklıma geldikçe popom sızlıyor 😂
kukulii87 SuVeAtes yaratma Yatak odam Değişiyor Hayır kullanmiyorum Kırbaç Kisaa İkisi de değil belki göğsüme sjsjsjjs 5 parmak 😁😁 Önce uysal sonra vahşi sjsjjs Tavana asılı nasıl seks yapicaz kız ikiside değil Kaç puan aldım msnsnshsbs
SuVeAtes kukulii87 😁😁 puan yok ♥️ Tavana ay bilmiyorum öyle bir hayalim var. Doğrusu onda herşey eşine bağlı oluyor. O yönetiyor ilişkiyi. Kizz 5 Parmak neeee ciddimisin?? Eee bütün elini sokuyor o zaman 🤣