peynirlimakarnaa Bubenimoykumm nasıl yaptınız peki? Biz kantaron bitkisini kendi üretimimiz olan zeytin yağı ile yapıyoruz. Bir şişenin içine kantoronları koyup üzerini zeytin yağı ile dolduruyoruz karanlıkta bekletiyoruz. Siz nasıl yapıyorsunuz?
peynirlimakarnaa Sutlucikolati takip ettim ama bir sonuca varamadım ya da k gıdayı kestim resmen bir haftadır ama değişmedi
Sutlucikolati peynirlimakarnaa Allah Allah baska bi fikrim yok fakli doktora git belki farkli bisey söyler
Eskobar peynirlimakarnaa weleda nın pişik kremi bize iyi geldi anca o bile zor iyileştirdi bizimkide aynıydı çok hassastı
Meraktan peynirlimakarnaa yıkadıktan sonra zeytin yag sür ara ara havalandır ıslak ve pis kalmaması lazım
Cicekliperde Bubenimoykumm ben bol sürüyordum dediğin gibi öyle bırakıyordum. Hemen geçmiyordu ama sönüyordu. Çok şükür bezden kurtulduk
Bubenimoykumm Cicekliperde çok faydalı oluyor dediğin gibi hafifletiyor hakiki yağ ile yapılanı fayda eder zaten. Ah biz de bezden kurtulsak süper olur.
peynirlimakarnaa Sutlucikolati randevu bulabilirsem inşallah cildiyeye götüreceğim ama randevu yok hiç
Sutlucikolati peynirlimakarnaa evet zor bulunuyor randevu sabah 10.00da mhrsyi ara ya da cerrah pasa yakinsa istanbuldaysan uygulamasinu indir her akşam 20.00da randvu aciliyor oraya bak cildiye vardir orda muhtemelen
peynirlimakarnaa Sutlucikolati maalesef canım istambulda değilim ve İstanbul’a uzağım yaşadığım il de küçük zaten 2 hastane var sadece ikisindeki toplam doktor da 4 randevu bulmak imkansız gibi 3 ay sonraya bile randevu yok şuan😅