Kızlarrrrr adetime 4 gün var ama bugun baktım kahverengi akıntım var hafif bel ağrım var kasık ağrımda var normalde adetten önce kahverengi akıntım olmazsı ondan biraz korktum. Sprial varda güvenmemek lazım😂 sizce kötü bişey yoktur demi ya adet olcağım için olabilirmi😏 adetten önce gelirmi bu akıntı
Adet ve akıntı
Blondie spiral olanlarda olabilir bnce canım ya
Blondie bende spiralliyim 3. Ayım ve hem yumurtlama dönemimde hemde adetime birkaç gün kala bazen pembemsi bazen akıntının içinde kan pıhtıları bazen de kahvemde akıntı oluyor. İlk ay korkmuştum gebelikten ama farkettim ki yumurtlama dönemimde ve adete birkaç gün kala oluyor hep
perimasali802_ dün biraz yoğun geldi bugunde lavaboya cıktıgımda yogun geliyor ama pede gelmiyor
peynirlimakarnaa Ay inşallah ya dün leke olarak geldi daha sonra lavaboya cıktım yoğun geldi şimdide gögüslerim şiş pede gelmiyor leke olarwk geliyor ama tuvalete çıktığımda yoğun geliyor sanki zorlanıyor gibi umarım öyledir ya korktum biran
Blondie adet olmuş olamaz mısın acaba benim şuan adetim öyle spiralden dolayı pede bulaşmıyor ama sildiğimde yoğunmuş gibi geliyor bir sonraki silmeye kadar yine pede bulaşmıyor 3-4 gün böyle sürüp bitiyor
Blondie spirali taktirdiktan sonra ilk 6 ay bu durum çok oluyor spiralden kaynaklı vücut alışmaya çalışıyor demişti doktorum
peynirlimakarnaa adet oldum canım ya ilk kez oldu böyle hiç olmuyordu korktum yani 😂
2minnosannesi ilk kez böyle oldu bide adetime 4 gün vardı ilk kez yaşayınca panik oldum adet oldum ama😂😌
Blondie gözün aydın 😅 panik yapma biz kadınların başına gelmeyecek hiçbir şey yok 😅
Blondie aynı misin hala
Blondie gözün aydın 🌸
Merhaba, Ben 1 ve ya 2 Aralık regl olmam lazımdı ama olmadı, ama bu gün kasık ağrılarım var birazcık da hemen rengi kahve renge dönüşen kanama var anlayamadım, reglmi yoksa hamilelikmi.
peynirlimakarnaa aynen öyle😂
perimasali802_ yok canım adet oldum yukarda söylemiştim aslında adet oldum rahatladı içim ya
Blondie hee kaçırdım ben orayı e hadi geçmiş olsun 🌸😅