Blondie perimasali802_ dün biraz yoğun geldi bugunde lavaboya cıktıgımda yogun geliyor ama pede gelmiyor
2minnosannesi Blondie spirali taktirdiktan sonra ilk 6 ay bu durum çok oluyor spiralden kaynaklı vücut alışmaya çalışıyor demişti doktorum
Blondie peynirlimakarnaa Ay inşallah ya dün leke olarak geldi daha sonra lavaboya cıktım yoğun geldi şimdide gögüslerim şiş pede gelmiyor leke olarwk geliyor ama tuvalete çıktığımda yoğun geliyor sanki zorlanıyor gibi umarım öyledir ya korktum biran
peynirlimakarnaa Blondie adet olmuş olamaz mısın acaba benim şuan adetim öyle spiralden dolayı pede bulaşmıyor ama sildiğimde yoğunmuş gibi geliyor bir sonraki silmeye kadar yine pede bulaşmıyor 3-4 gün böyle sürüp bitiyor
Blondie 2minnosannesi ilk kez böyle oldu bide adetime 4 gün vardı ilk kez yaşayınca panik oldum adet oldum ama😂😌
cemale Merhaba, Ben 1 ve ya 2 Aralık regl olmam lazımdı ama olmadı, ama bu gün kasık ağrılarım var birazcık da hemen rengi kahve renge dönüşen kanama var anlayamadım, reglmi yoksa hamilelikmi.
esra463_ cemale test yap canım hamilelik de olabilir ya da ilaç kullandıysan gecikme olmuştur diyeceğim ama kasık ağrısı var dediniz ihtimale bırakmayın test yapın derim 😌
cemale esra463_ test sabah yaptım bi şey çıkmadı yani pozitiv değil. Zaten artık normal Adet kanaması geliyor. Sadece 2-3 gün gecikmiş
esra463_ Blondie iyi canım sevindim senin adına bende gebelikten şüphelendim bir kaç gündür üstelik 4 aylık bebeğim de var dün test yaptım silik çizgi çıkmıştı pozitif olarak bugün sabah yaptım negatif çıktı en son dayanamadım hastaneye gittim kan vermeye çok şükür negatif çıktı da mutlu oldum bebeğim daha çok küçük
esra463_ cemale adet geciktiği için olmuş işte canım ilaç falan kullanıyorsan hormonları alt üst ediyor maalesef 😌
meryemcnr Blondie bende bir kac kere kahverengi akinti oldu bende korkup doktora gittim yumurta catlamis olabilir dedi bisey cikmadi ama seninkide aynimidir bilmem