leylaakc Bahtsizbedevi_ inşallah canım adet olur sun bende kendi kendime düşünüyordum niye gidip test yapıcam diye ben 10 gün önce adet oldum ama şöyle bişey var bir hafta dir midem bulanıyor kas lar da ağrı var karın alt tarafı da ağrı var ya niye öyle oldu bilmiyorum ya
leylaakc Bahtsizbedevi_ yok korunmuyorum ama eşim de için de bırakmıyor yani anladın sen kalmam zaten öyle
Bahtsizbedevi_ olcay iyi canım benimde akşam kahverengi akıntı oldu bende inşallah bugün yarın olurum regl olmaya yakın gelir kahverengi akıntım
perimasali802_ esra463_ korkulacak bir şey yok bndede oldu neredeyse üç adetim de oyleydi Doktora da gitim duzene gireceğini söyledi ilaç verdiler gecmedi ayniydi zaten Zamanla düzeldi
olcay Bahtsizbedevi_ ben bu ay hiç adet olmadım kan verdim sıfır çıktıh doktor bir haftah daha bekle dedi cnm aralıgın iki sinde oldum
Bahtsizbedevi_ olcay benimde bu ay 12 gün gecikmem oldu ocağın 15.inde oldum 5 gün süren reglm 7 gün ve yoğun sürdü ilk defa havalardan olabilir düzensizlik gecikmeler olursun sende bende senin gibi aralığın 3.ünde olmuştum sonra ocağın 15.inde oldum