kocamdakocam ikiprensesannes onu o anlık gördüm çıktı evden eve gelince hesap sormak istiyorum ama bana sen nerden biliyosun demekki sende izledin derse ne diycem
SuVeAtes kocamdakocam Hesap sorulacak bir durum yok bana göre aramaya ne yazarsan benzerini çıkarır elbet sırf bu yüzden ara bozmaya gerek yok ha bak geçmişe ordan sildiyse my activity yaz Google ordan telefonda neye girdiyse ne aradiysa hepsi çıkıyor geçmişten silsede
momd kocamdakocam abi ne saçma soru ya grinin elli tonu müthiş bir film kanka film o film ayrıca 365 günü de kocamla izledim
gizem67 momd yanı ben karısmam istediğini ızlemekte özgür kıskanılcak bı durum yok bence bı fılm sonuçta
momd gizem67 aynen bı film kiii aşk filmi tamam erotikte ama güzel şahsen bayıla bayıla izledim hatta eşim benle izlemek istedi hayır demedim o bıraktı izlemeyi nir iki ay izledi bitti sonra çıplak falan dedi izlemedi ben devam ettim
kocamdakocam sacmaliysenercan flimin konusunu çok bilmiyorum sadece fazla +18 bir flim ondan dolayı kıskandım