Sevde_20 kukulii87 yok aslında tatlım son zamanlar pek geçinemedik kocamda kocam degilde biraz daha aramız duzelir diye ama bana hiç belli olmaz canımı fazla.sıkarsa giderim ben kıymetsiz olduğum yerde durmayı sevmiyorum ve bu yaz cok cektim cidden herseyi ben yaptım ve cok yoruldum bazende sacmalıyosun gitmelisin diyorum çünkü kaldığıma değmiyor … biraz da kiymetli olmak lazım hep yanında olunca anlamıyo beni ve kalbimi çok kırdığı zamanlar oldu bi düşününce naparsa yapsın sen keni hayatına bak diyorum…en cokta çocuklarımın sıkılması uzuyo beni eger büyük olsalar zaten kaldırım ona inat gitmem de çocukların daralması beni ikilemde bırakıyo hayırlısı olsun yazdıklarınız icin teşekkür ederim 😇🥰
cananlcm Sevde_20 içinde varsa yapar canım seninle gştmenle alakalı bir durum değil inan bana bazen evli çiftlerinde ayrı kalmaya ihtiyacı oluyor 3 ay değil tabiki o çok fazla eşimle anlaşamadığımız zamanlar olur sürekli olmasada annesinin evine gönderirim gidip orda kalır bir hafta arkadaşlarıyla falan takılır iyi gelir bende anneme gidirşm tabi toparlanıp birbirimizi özeler gelirşz ve çok da iyi oluyor bence 1 haftadan fazla ayrı kalmamalı çiftler zor bir durum olmadıkça
Sevde_20 cananlcm bence en az 21 gun kalmalı ama gününü ayıni ayarlamak esime bağlı tabii valla ozleyince gelirim dedi bilmiyorum güveniyorum elbette ama fazla da guvenmiyorum dedim ya salona gidiyo vs insan korkuyo valla ama eskisi kadar takmıyorum gelene minder gidene sünger çekiyorum kafasındayım yaparsa da kendi bilir ben kendimle çelişiyorum bazen ama cidden esimden biraz uzak kalmak iyi gelecek o da yalnız kalmak istiyo ztn dersleri vs var bosucam yoksa bu adami hic anlasamiyoz son gunlerde ya valla düşmanım ya valla düşmanım evimdeki düşman 😅😅😅😆😆😆😆😆😆😆
Sevde_20 Cicekliperde tatlım ben belirleyemem arabayla giducez o gelcek alcak 1 2 ay kalırız herhalde 3 ay belki diyor esim derlseru var ama tabii ozleyince gelir ya ben düşünüyorum da o dusunmeyecek mi sanki gelir illaki sıkılır
Coolness Sevde_20 3 ay zaten çookkkk uzun bir zaman dilimi, illa kötü bişey olacak diye değil yani, sen bile evinden 3 ay ayrı kalamazsın değil koca, en fazla 20 gün en fazla
Meraktan Sevde_20 10 gün ayrı kaldım aile evine gitmiştim uzaktı her dk arıyordu görüntülü fln her dk içimde şuan ne yapıyor düşüncesi oluyordu o kadar özledim ki evim ailem huzurum o olmuş gibiydi duygusu bir başkaydı eve döndüğümde aşırı özlem yüklüydü 😁🤭keşke hiç kavgalar kıyametler yaşamasak hep sevgi dolu kalsak 🤗
Blondie Sevde_20 ben 1 gün yanlız bıraktım başka sitelere girip kızlarla konuşmuş kıza yoka çıkayım araba var yanına geleyim demiş kızda erkek bu arada bilmiyor bunu dolandırmaya çalışmış. Sorduğumdada neymiş yanlız bırakmasaydın ozaman diyor
Sevde_20 Blondie benimki yapcak olsam yaparım ben sen gidince niye yapıyım diyo aman hepsi ayrı bi cins bosverdim ugrasmiyorum değmeyecek😀😄