Sevde_20 Cicekliperde tatlım ben belirleyemem arabayla giducez o gelcek alcak 1 2 ay kalırız herhalde 3 ay belki diyor esim derlseru var ama tabii ozleyince gelir ya ben düşünüyorum da o dusunmeyecek mi sanki gelir illaki sıkılır
Coolness Sevde_20 3 ay zaten çookkkk uzun bir zaman dilimi, illa kötü bişey olacak diye değil yani, sen bile evinden 3 ay ayrı kalamazsın değil koca, en fazla 20 gün en fazla
Meraktan Sevde_20 10 gün ayrı kaldım aile evine gitmiştim uzaktı her dk arıyordu görüntülü fln her dk içimde şuan ne yapıyor düşüncesi oluyordu o kadar özledim ki evim ailem huzurum o olmuş gibiydi duygusu bir başkaydı eve döndüğümde aşırı özlem yüklüydü 😁🤭keşke hiç kavgalar kıyametler yaşamasak hep sevgi dolu kalsak 🤗
Blondie Sevde_20 ben 1 gün yanlız bıraktım başka sitelere girip kızlarla konuşmuş kıza yoka çıkayım araba var yanına geleyim demiş kızda erkek bu arada bilmiyor bunu dolandırmaya çalışmış. Sorduğumdada neymiş yanlız bırakmasaydın ozaman diyor
Sevde_20 Blondie benimki yapcak olsam yaparım ben sen gidince niye yapıyım diyo aman hepsi ayrı bi cins bosverdim ugrasmiyorum değmeyecek😀😄
nesli123 Yapicak olsa heryerde yapar 3 ay uzun bı süre araya sogukluk girebilir bence daha az kalmalisin ☺️
sananee Sevde_20 Biz evlendik evleneli ilk defa 15 gün ayrı kaldık ilk ve tek oldu o da zaten. Başta güzeldi özlemek falan resmen flört eder olmuştuk nişanlılık dönemlerine dönmüştük. Ama sonradna kavgalar falan çoğaldı birbirimizi yedik eve gelene kadar.
Sevde_20 sananee esim yalnız kalmak istiyo kalsın napıyım kendi bilir kimseyi zorla sevdiremezsin belki ayrı.kalinca daha cok düşkün olur aman ne biliyim yoruldum kendi bilir ben isime geleni yapmayi ogrendim boylesi daha iyi bosver dusune dusune delirdim bundan sonra boyben nasil iyiysem oyle olsun