momd mikoo 6 gün normal bir günde mola 🤭 bu arada erkek ister ama kadınlar gibi değiller yorgun olunca halsiz olunca modu olmayınca yani o kısmı etkilenio kafası dalgın olabilio
TombulHatun mikoo kimseyle kıyaslama yapmayın ilişkinin bir rutini olmamalı bence ya görev gibi illa olacak olmalı diye düşünülmemeli çiflerin isteğine hayat akışına göre yeri gelir her gün yaparsın yeri gelir haftada 1 bunun bir normali yok bence
yesim631 SuVeAtes benim eşimde yorgun olsa bile yapıyo hergün yapmadan uyumaz bazen uykumdan uyandırır🤣🤣
SuVeAtes yesim631 Uykular haram olduuuu , geceler bak ateşli oldu, çok sevdim bebek oldu, zalimiyeti ateşlisi gecelerrrrrr
keles21 İnan bende aynı durumu yaşiyorum kocam yok diyor ama ben de dedim ya haftada 2 defa ya da hiç dedim bakalım ne olucak
lgrth mikoo kişiye göre değişir bu 😂kocam bir gün evde bir gün nöbette 3 gün çalışırsa bizim normalimiz 4 gün 😂 4 gün çalışırsa normalimiz 3 gün 😂 evde olduğu günler ya maçta ya okeyde ya balığa gider dönüşü değerlendiririz 😂