Gunes_1234 Kızlar 6 aylık hamileyim mide bulantısı isteksizlik derken yeni toparlandım malum şuan karnımda şiş bana önereceğiniz pozisyon yada fantazi var mı herşeye açığım
baribari Gunes_1234 canım bende yeni hamileyim. Ama özellikle kucak ve doggy güzel olur diye düşünüyorum. Bide göğüsler gittikçe büyüyor onları daha ön plana çıkaraka kıyafet, gedelik olabilir
momd Gunes_1234 hamile iken domalma dedikleri pozisyon hem rahat hem daha iyiydi. Yada yan dur eşin arkaya geçsin yada yatağın uc kısmında dur bel sırtına yastık al çünkü sırt üstü uzaninca nefes darli oluyor bebekten dolayı yastık destek olur bacaklarını eşin omuzuna alsın o şekil oda rahat bir pozisyon hemde kadıninda zevk almasını sağlayan bir pozisyon
momd ikiprensesannes hamilelin keyfimi var bana komple zulüm işkenceydi Allah’ım doğursam da kurtulsam diodum 😃
perimasali802_ Gunes_1234 bir rsikiniz yoksa istediğinizi deneyin ama bebek açısından bazi pozisyonlar iyi değil çok sert birliktelik yapmayın sonradan oluşan ağrılar oluyor yani o yüzden en rahat olan misyoner, kaşık, diyebilirim