yansngeceler_ Merhabalar canlarım Eşimle 6 yılın ardından ayrı kaldık gurbete çıktı.3 ay uzak kalıcaz . Fotoğraf istiyor video falan bilmiyorum ne atacağımı bu konularda çok tecrübesizim.neler atsam hareket şekil giysi falan verin taktik maktik birşeyler 😅💐
pinkkkk yansngeceler_ Fantezi kıyafeti yada geceliğini giyip boy aynasının karşısına geç sonra yere otur sexi bir şekilde 😂 bacakların felan görünsün yani. Sonra kamerayı çevir kendine göğüslerini göster sonra vajinana felan dokun 😂
momd yansngeceler_ seksi giyin yere ayna karşısına geç dön aynaya yere otur selfi çek aynadan arka görünsün ama seksi bir poz ver yüzün ise masum tatlı dursun 🤭
lgrth yansngeceler_ ya ben genelde duştan çıkınca havluyla çekiyorum fotoları yarım yarım açıp dekolte vererek ilerliyorum..aynanın karşısında yan dönüp basen göstererek sonraki aşamada tam bacakları ayırıp güzel bir görüntü denk getirene kadar çekiyorum en son arkamı dönüyorum aynaya en can alıcı noktalar orası benimki için..boydan ya da dizüstü olacak şekilde arkam dönük omzumun üstünden alıyorum belimi ince kalçayı büyük gösterecek açıdan çekmeye devam..gece de bir anda yattığım yerden sütyenli fotolar atıyorum bazen de sütyensiz oluyor avucuma alıp çekiyorum 😅daha ne kadar açık olayım 😂 aynan yoksa ön kameradan zamanlayıcı aç seri çekim yap sabitle bir yere 😂