gultenmhmt benbirdost bebeğin kaç aylık canım? Bende çok isteksizim cocugumuz olmadan önce çok güzeldi herşey olduktan sonra isteksizlik başladı ve cok dusundum sebeplerini buldum kendimce mesela ilişkide ağrım oluyordu ve isteksizim diye kasinca daha da ağrı olmaya başladı sonra aklım hep bebeğimde kaliyordu ana odaklanamiyordum istemesemde yapiorm işte sonuçta kocam benle evlenmiş ki sokakta gözü olmasın 😂 anca bebeğimiz büyüyünce rahatlarz diye düşünüyorum
benbirdost gultenmhmt 17 aylık canım. Ya odaklanamıyorum bende ha bebek uyandı uyancak diye ne biliyim yarınki işlerim aklıma geliyo. Agrı desen bendede var afedersin sanki rahmim dısarı cıkıcak gibi agrı oluyo amannn bıktım ya cok zor kadın olmak 😭😭
nesli123 Eşiniz de ilgileniyor mu bebekle size yardimci olup halinizden anlamayinca eleştirmesi normal , onlar calissada biz kadınlar evin işini halledip çocuğumuza bakıp esimizle kusursuz ilgilenemeyiz
momd Sutlucikolati doğumdan sonra kuduran görümceler bende de oldu malesef üç dört ay o kadr uzaklaştım ki hatta bir ara memlekete gittim bı ay kaldım eve döndük eşimden köşe bucak kaçtım oncesinde de eşim değilsin uzak dur sakın bana dokunma demiştim. Allah’ın pis belası o kadın yüzünden.
Sutlucikolati momd al benden de o kadar neyseki görüşmüyorlar su an 1 sene boyunca birbirimizi yedik salak görümcem yuzunden
benbirdost Sutlucikolati inanırmısın canım konuşmak dahi istemiyo çünkü karşında seni anlayan biri olmadıgını bildiğin için konusmak içinden gelmiyor 😕
benbirdost lgrth canım içimden hiç konusmak gelmiyo oda konuşmuyo bende nerdeyse 3 gündür ikimizde adım atmıyoruz bakalım sonu nereye varıcak ben asla ilk adımı atmam😑
lgrth benbirdost her şey iletişimsizlikten kaynaklı aslında..o soğuklukta konuşmamak derdini anlatmamak kaynaklı..ikinizde aynı olursanız işler yokuşa gider 🙂 bence evlilik içinde gurur olmaz sonu iyi gitmez🙂
benbirdost perimasali802_ Ama çocuğumuz olunca dahadaa mutlu mesut olucaz sanıyodum ben 😫😫 neden olmadıı bilmiyorum birseyler yanlış gidiyo anlam veremiyorum sevgimiz bitiyo galiba eskiden böyle degildik şimdi oda konusmuyo bende bakalım nereye varıcak ben gurur yapıyorum ilk adımı atamam çünkü kalbimi kırdı
tll benbirdost yani psikolog bana göre değil sanırım ilaçlı tedavi benim için daha uygun olacak ben anlattım o dinledi ne bir öneri ne bir anlaşılma ifadesi olmadı saati doldu parayı aldı ve bitti benim.icin faydasız