kizatasozu perimasali802_ alipta hiç kullanmadigim o kadar çok şey var ki satayım diyorum uygun fiyata ama yinede alan yok
Coolness perimasali802_ benim evimde 2-3 tane hediye paketinde hediye var, birine götürürüm diye alıp koyuyorum öyle 😂😂 bence aşırı saçma ama yeri gelince mantıklı oluyor 😅
perimasali802_ Coolness evet çok mantıklı bnde tutarim hediye paketlerini hata şu kartonlardan yapilan kivrimlarida tutarim
kukulii87 perimasali802_ yeni çıkan etnik desenli sallardan aldım bir anda gözüme hoş geldi hala kombinleyemedim sonra başka sayfada daha uygunu u buldum 😁 en son aldığım buydu diğerlerini hatirlamiyorum zaten fiyatlar malum 10 defa düşünmeden alamiyoruz
perimasali802_ kukulii87 heh bnde öyleyim 🤪😂 Çok güzeller bnde almayı düşünüyorum bakalım ya o sallar sade kombinler ister Sanki
karamelek21 perimasali802_ ben gereksiz hiçbirşey almadım aldıgımıda anında giyerim kullanırım☺️ ama bu evlendikten sonra oldu, bekarken valizlerle ayakabı götürdüm trye hey Allahım ne gözü doymazdım alıp alıp koyardım ama toplasan bir kere giyilmiş giyilmemiş🥹
perimasali802_ karamelek21 belki lazim olur,yada o an heves ediyoruz canım çok normal bnde evlenmeden önce çok toplardim ama şuan inanki bir makyaj bile sevmiyorum ama önceden çok yapardım şimdi doğal olarak devam
ikiprensesannes perimasali802_ Oho ben bunu sıralasam liste uzar da uzar mesela bir gecelik almak istiyorum alıyorum bir kaç tane sonra giymem sebepsizce giyme hevesim kalmaz 😂elbise çok beğenerek bir yerine iki üç tane aynı parçadan alırım ama asla giymem illa sogurum başkalarına veririm🤦ve bu huylarimdan nefret ediyorum
Coolness perimasali802_ hediye paketlerinin içi dolu ama 😂 bardak var, havlu var, oda kokusu mumlar var, öyle sahiplerini bekliyorlar 😂
successfulwoman perimasali802_ @lgrth anlatmiş muhteşem enerji veriyor. Ama eşin olumlu enerji vermeli sana onunla
perimasali802_ lgrth sevdiği için aldım sorun yok ama ben biraz tuhaf hissetim dokununca üstümde böcek varmış gibi 😂