07_antalya Sucukluyumurta isminde bi harika sucuklu yumurta yemeyi sevdiğim belli yani sucuklu yumurta diye y…. diyorum ben ha tam hayallerim senin yasadigin şey 3 erkek ve ben biri arka biri ön biri ağızdan.
Momm2260 @1#89074 bnm. Tanıdık bır komşumuz vardı. Eskıden. Kadınla ıkı muhappet ettık megersem kadının kocası o işlerle ugrasıomuş. Falan. Karısını zorla olsun ısteyerek olsun hep yapıyomuşlar oyle. Cok şaişirmiştim ozmn. Gıdıp gelmeyı falan. Kestım yani🥳
Sexysempanze Olivetti nedense bende bunu cok istiyorum ama vesaret edemiyorum. Neden pisman oldugunuz acaba ozel dende yazabilirsiniz
Delimiyimneyim64 Sexysempanze bütün kadınların hayali bu herhalde toplum baskısı günah vs kavramları sonrasında pişmanlığa sürüklemese hepimiz yaşardık bence
Nietzsche Delimiyimneyim64 kocamdan 3 tane olsa mükemmel olurdu denemiş olurduk 😂başka adamlarla yapamam ya . Kocamı 3 kadınla düşündümde ıyyk boğarım onu
Olivetti Delimiyimneyim64 pişmanlığa zorla sürüklüyorlar aslında yoksa her şey bi tecrübe pişman olunacak bişey yok
Sexysempanze Delimiyimneyim64 yirtdisindaki insanlar daha rahat yasiyor bu durumu ve daha tecrubeli oluyirlar sex konusunda 10 yillik evli olan bayan orgazm yasayamamisken ne oldugunu bilmiyorken yurtdisinda kadin 50 yasinda hala bu duyguyu tada biliyor.
Nietzsche Olivetti bekarken arkadaş ortamnda olablr ,ama evliyken imkansz bence . Bekarlıkta her delilik yapılablir
Nietzsche Olivetti benmde pişman olduğum şeyler var ,illaki oluyor ya . Toplum baskısndan faln değil kendi içimde benm . Keşke yapmasaydım diyorum
Delimiyimneyim64 Olivetti evet kesinlikle öyle canım yaşarsan ve duyulursa doğduğuna bile pişman ederler insanı
Olivetti Nietzsche evlilikle imkansız canım dediğin gibi bekarlıkta ve gençlikte oluyor böyle şeyler 😄 bende biraz hızlı yaşadım. Ama eşimle tanıştıktan sonra cok uslandım 😂
Olivetti Delimiyimneyim64 duyulma durumu değil de gururum cok incindi. Ama güzel bir zevkti yaşamasaydım eksik hissedermişim 😂