Olivetti Nietzsche evlilikle imkansız canım dediğin gibi bekarlıkta ve gençlikte oluyor böyle şeyler 😄 bende biraz hızlı yaşadım. Ama eşimle tanıştıktan sonra cok uslandım 😂
Olivetti Delimiyimneyim64 duyulma durumu değil de gururum cok incindi. Ama güzel bir zevkti yaşamasaydım eksik hissedermişim 😂
Delimiyimneyim64 Olivetti gurur yapılmaz öyle bi durumda ya sonrasında ne yaşadın bilmiyorum tabi de. İşte bizler eksik hissediyoruz 🤣
Sexysempanze Delimiyimneyim64 yirtdisindaki insanlar daha rahat yasiyor bu durumu ve daha tecrubeli oluyirlar sex konusunda 10 yillik evli olan bayan orgazm yasayamamisken ne oldugunu bilmiyorken yurtdisinda kadin 50 yasinda hala bu duyguyu tada biliyor.
Antisosyalmom Sexysempanze çok doğru nedense türk halkında sürekli seks sadece erkeğe özgü birşeymiş gibi bir algı var. Kadın isteyemez erkek yapar yatar mantığı. Evlenmeden önce ilişki yaşadım desek orspu olur adımız. Vallahi iyiki evlilik öncesi olmuş şimdiki aklım olsa ilk gün yapardım.
_perilice_ Antisosyalmom cunku asimilesmis bir arap mantigi var toplumda kadin duygusu yok erkegin var