perimasali802_ Kimlerin regl günü yakin Kimlerin gecikti Kimler regl oldu Ben olmadım iki gün gecikti ( demeyin hamilesin boğazlarım sizi 🤨) Sizde ne durumlar kizcelerim
ikiprensesannes perimasali802_ benim normal de bu günlerde olmasi lazım ama geçen ay bir hafta ara ile iki kere oldum şuan kasık karın bel ağrısı falan var sinirlerim çok bozuk 😐
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ ben geçen ay hiç olmadım dün oldum çok şükür ama koyu kahverengi geliyo kırmızı veya pembemsi değil çamur gibi dün akşam pıhtılı geldi aynı şekilde çamur gibiydi ilk defa böyle oldum başına gelen varmı canlarım
perimasali802_ ikiprensesannes niye ayda iki kere mi girdin Bnde öyleyim zatne iki gecedir uyumuyorum onunda etkisi var
ikiprensesannes perimasali802_ bide âdetim bitti yıkandıktan sonra hapları düzenli kıllanmadqn tekrar adet oldu korku var valla çok hemd
Oluyorumanlasana perimasali802_ korunmuyorm 2 3 aydır çocuk düşünüyoruz 🥲 normalde 4 5 gün erken olurum düzenim böyle geçen ay 6 Kasım da oldum bu ay 2 Aralık gelmeliydi gelen giden 2 gün daha bekleyeyim bakalım
cemale Bahtsizbedevi_ Normalda Çamur gibi olduğunda doktorlar hamilelik belirtisi de olabileceğini söylüyorlar
perimasali802_ Bahtsizbedevi_ geç girdiğin içindir ama kahverengi kanamalar enfeksiyon belirtileri de olabilir doktora gozukmende fayda var canim
cemale perimasali802_ Merhaba, Ben 1 ve ya 2 Aralık regl olmam lazımdı ama olmadı, ama bu gün kasık ağrılarım var birazcık da hemen rengi kahve renge dönüşen kanama var anlayamadım, reglmi yoksa hamilelikmi.
perimasali802_ cemale gebelik bekliyorsaniz test yaptirin ama beklemiyor iseniz reglde olabilirsiniz durumunu takıp et bakalım surermi çok
perimasali802_ ikiprensesannes düzensiz aldığında etkiliyor hap Düzenli kullan prenses valla bu spermler bir yolunu bulup gidiyor 😅
Biyiklim perimasali802_ benim yeni bitti. Eşim de bana diyor ki ben kaç defa içine kaçırdım niye hamile kalmıyon sen 🤔😂