perimasali802_ nesli123 @TombulHatun bnimde öyle kasma oluyor bazen uygulamaya bile giriş yapamıyorum
TombulHatun perimasali802_ @nesli123 telefon marka model ve Android sürüm nedir bir de ekran fotosu vs alabilirseniz bildirelim Naime hanma
perimasali802_ TombulHatun ay Yok inşallah olmazsiniz sus valla korkuyorum zaten prez takılı imkansız olmasi gibi 🤔😅
Sutlucikolati perimasali802_ ahahahha 🤣🤣 haber ver olunca dicem de sen sevincten regl olduuuum postu acarsin zaten 🤣🤣
SuVeAtes perimasali802_ İnşallah girer senin benim umudum yok doğumdan önce de böyleydi kendimi bildim bileli böyle hep düzensiz 🫠 o yüzden gebelik korkusu daha çok sarıyor bide benim bu yüzden geç döllenme olasılığı daha çok artıyor .
perimasali802_ mlksrdl olsaydı mutlaka doktor fark ederdi hamile olduğunuzu sanmam bnce rahmin yeterince kalınlaşmamistir 🤔
perimasali802_ mlksrdl olabilir canim benim bizim rahîm farklı çalışıyor yani ben doğumdan sonra uc kere regl oldum ucude hep çamur gibiydi sonra düzeldi ama bak kaç gündür yine olmadim yani düzensiz yada farklı kanama olabilir
perimasali802_ SuVeAtes hiç hastaneye gitinmi ben duzensizlik için gitmiştim hap ve fitil vermişlerdi işe yaradi gibi ama tekrar oldu
abasiyanik perimasali802_ 45 günden bir olduğum için alıştım artık bunay bi mide bulantısı koku hassasiyetim vardı korkmadım değil ama şükür oldum karnım ağrıyor ondan ağlıyorum
perimasali802_ TombulHatun en başında takılıyor orda sorun yok ister istemez acaba mi oluyor Rahatlatınnnn beniyyyy😅
perimasali802_ Bahtsizbedevi_ git canım ben gittim bunun için hata çatı muanesi yapmisti bana o sirada da leke oldu gordu ve enfeksiyon var dedi tahlil vs yapmisti bana orda çıktı