HurremSultan perimasali802_ valla çok guzel bu ara Allah bozmasın arada eşime gelenler geliyor da toparliyiruz hemen Cok şükür 😂😂😂
perimasali802_ HurremSultan çok şükür canım benim 🤲🫂 İnan mutluluk uzakta degil ama hayat şartları maalesef huzursuz ediyor bizi
HurremSultan perimasali802_ öyle tabi bugün biraz cirlak tarafimdayim ama sanırım sınava hiç calisamadigim için 🥺🥲 belim agiriyor oturamiyorum ya
perimasali802_ ikiprensesannes eşim bir aylığına sehir dışına cikti o cikisini zehir etim ben en son dayanmadı geldi 😂 Nerdeyse Sabah akşam köşe kapmaca yapıyorduk o günlerimi hiç unutmam Eski tadi olmaz ama hatırası bile güzeldi 😂
SuVeAtes perimasali802_ @ikiprensesannes yaktum seniiiiiiii Evettttt en vahşi ve olağan dışı olan seks hikayeni merakla bekliyorum 🤣🤣
HurremSultan perimasali802_ yok aşkım ya belim aşırı agiriyor. Ev idaresi bölümü kanka hiç ders calisamadim çok üzgünüm 🥲 ben dedim kayıt yenile ders çalışayım eşim ek iş yaomaya başladı tamamen çekti elini ayağını. Şimdi bakalım nasıl olucak🥲🥲
ikiprensesannes perimasali802_ ya bak bunlar çok sıradan ben de bunlardan çok yaptım 😂 kapıdan girer girmez renk verirdim sonra adam kıvama gelince çocukları yada yemeği ev işini bahane eder sıyrılıp kaçarim sonları çok güzel oluyo qma 😁
perimasali802_ ikiprensesannes benim yaptığım öyle değildi işte 🤣 Ona her gün farklı pozisyonlarda fotoğraf atardım çok çeşit şekilde olurdum hep zaten kavga da etik çıkıp geldi 😂
SuVeAtes ikiprensesannes Hadi la ordan uyanık oyan bozan tüh sana keşke başka birini secseydim süründürdün beniiii
ikiprensesannes SuVeAtes daha fazlasını yazıp milletin dengesini bozamam senin gibi dusunceliyim ben 😂😅