kocamdakocam dertetmempertederim beter olsun Allah bildiği gibi yapsın inşallah o kadar pişkin hareketleri var ki sanki hiçbir şey olmamış gibi çay içiyordu
meryemcnr kocamdakocam zaten yaparken piskin piskin gelmis o eve 2 yil utanmamis yemis icmis de bugunmu utanacak kusura bakmda
ikiprensesannes kocamdakocam yavşak enisteni (senin deyiminle).affederse güzel ablaniz daha çok üzülecek bir kere yapan bidaha ve bidaha yapar asla ardı arkası kesilmez 😶
kocamdakocam ikiprensesannes kesinlikle güzeller güzeli ablami hastalık sahibi yaptı Allah’ın belası allahindan bulsun
Bubenimoykumm kocamdakocam Allah doğru yoldan şaşırtmasın azdırmasın bu erkeklere noluyo evde gül varken bok koklamak bu
kocamdakocam Bubenimoykumm vallahi bak laf olsun diye söylemiyorum ablam Sibel Can gibi kadın aldattığı kadını görsen bide 🤮
dertetmempertederim kocamdakocam kesinlikle az kalıyo ama Allah belasını verir onun ablan nasıl şimdi
kocamdakocam dertetmempertederim ablam tansiyon hastası normalde iki gündür de sürekli bayılıyor kaç kere ambulans geldi eve bir de bayıldıktan sonra çok uzun sürüyor kendine gelmesi böyle ellerini yumruklarını falan sıkıyor bilmiyorum perişan durumda ablam 😢
perimasali802_ kocamdakocam zamparaya bak sen pislikler ya yaşından başından bile de utanmamis İnşallah afettmez zaten artık bir bağı yok çocukları bakar annelerine sürünsün inşallah
kocamdakocam perimasali802_ İnşallah aynen öyle yeğenimin bir tanesi evli zaten diğeri bekar ama ikisi de annelerine sahip çıkar bakar asla enişteme bırakmazlar zaten ikisi de eniştemi hiçbir şekilde görmek konuşmak bile istemiyorlar
dertetmempertederim kocamdakocam ya çok üzüldüm Allah cezasını versin ya kat kat beterini yaşasın ne istedi kadından ya hak mı bu yani şimdi utanmaz mikrop
kocamdakocam dertetmempertederim ah canım ablam nelerine katlandı bir bilsen o adinin neler yaşadı ama hiç bir zaman bırakmadı bunu hak etmedi ceheneme en büyük odun olsun inşallah 🤲
dertetmempertederim kocamdakocam inşallah inşallah 🤲 Zaten hep öyle olur hep değer verenin kalbini kırarlar zaten s*çıcsksın ağızlarından aşağı öyle bak sonra verem olasıca