ciceksii Spiral taktıralı hemen hemen 4 ay kadar olmuştur,ekstra bir koruma yapmıyoruz ,ip gibi uzayan akıntı sizce normal midir ,taktıranlar da oluyor mu korkuyorum hamilelik gerçekleşir diye de🥺
meryemcnr ciceksii onunla korunurken hamile kalan bircok kisiye sahit oldum kadin dogumda doktor yaninda personeldim hic unutmuyorum kadinin biri trafik kazasi gecirmis 2 3 ay once o ara stresten hasta olmadığını dusunuyormus spiral var diye geldiginde hamile olduğunu ogrendi
peynirlimakarnaa ciceksii 3 aydır spiralliyim 4 kez uzayan akıntım oldu 4 derken 4 ayrı sefer hepsinde doktoruma gittim hep sebebi enfeksiyon çıktı antibiyotik ve fitille geçti adetime yakın yada adetten sonra hep enfeksiyon oluyor bana yaramadı galiba sizinde öyle olmuş olabilir
sananee ciceksii Benimki de bi 4 ay falan oldu. Evet ip gibi uzayan akıntı oluyo. Ama biz ekstra geri çekilme ile de korunuyoruz ben gene de güvenmiyorum.
ciceksii meryemcnr ayy vallahi olur mu olur Allah isteyene olmayana versin ben uzunca bir süre düşünmüyorum çocuk,o yüzden sanırım biraz daha dikkat etmek lazım
ciceksii peynirlimakarnaa yaa evet benimde enfeksiyon belirtileri var maalesef ama gitmedim hastaneye ,inşallah ondandır hamilelik olmasın da şuan bacım 😅
buket33 ciceksii spiralle hamile kaldım 4.gebeligim 24 haftalık oldum şuan ekstra korun bence eğer istemiyorsaniz dikkat edin
yesim631 ciceksii ben spiral taktırdığımda korunmasız ilişki yaşamamıza rağmen 4 yıl korudu spirali çıkardıktan 1 kaç ay sonra hamile kaldım