Kızlar sağ göğsümde üst kısmında ağrı var 3 gündür geçmiyor da, akıntı bugün oldu, ister istemez bı korku sarıyor insanı. Daha önce böyle bişey yaşayan oldumu. Oğlumu emzirmeyi bırakalı 1 buçuk sene oldu 4 5 ayda bir ağrı ve akıntı oluyo. Hiç gitmedim de hastaneye randevu baktım yok. Bı yardımcı olun bana

aslnr60 Şişlik var evet ama sadece dokununca hissediliyo, görünürde kızarıklık falan da yok. Teşekkür ederim canım en kısa zamanda gidicem

gultenmhmt En kısa zamanda gidicem inşallah sizede çok geçmiş olsun. Ben meme kanserinden teyzemi kaybettim, bu yüzden de çok tedirgin oluyorum. Adet tarihim yaklaştı hafta sonu olcam acaba diyorum hassaslık ve şişlik o yüzden olabilirmi?

6 gün sonra

mavikelebekk__ genel cerrahiye randevu alın bı tanidigimda kronik mastit olmuştu ve kadın baya bı tedavi görmüştü doktora gitmeniz de fayda var umarım öyle birşey degildir

mavikelebekk__ benimde 1 sene olcak 4 ayrı doktora gittim eve git dedi hiç bişey yapmadılar ulturasonda çektirdim , böyle adet dönemine yakın daha çok ağıriyor bir aydır süt sağar gibi az az sagiyorum içinden iltihap akıyor ve bitmiyor ne yapcam bilmiyorum

gultenmhmt @155155 @2minnosannesi
          Regl olduktan sonra ağrı hafifledi reglim bitince ağrı da akıntı da geçti. Gitmeyi düşünüyordum ama randevu bulamadım. Sağ tarafa dönüp yatınca sızlama şeklinde anlık ağrı oluyor hala randevu bakıyorum. Bulamazsam acile gitmeyi düşünmüyorum.

Herşeyin başı sağlık

7 gün sonra

perimasali802_ tatlım 3 farklı hastaneye gittim artık heralde ben büyütüyorum dedim ya bekliyorum oyleyher duşa girdiğimde az az sagiyorum akıyor öyle bakalım ne zaman biter

5 gün sonra