aslnr60 mavikelebekk__ kesinlikle muayene olun elinize bişey değiyor mu şişlik falan gerekirse özele gidin lütfen sağlık çok önemli erken teşhis hayat kurtarır
mavikelebekk__ aslnr60 Şişlik var evet ama sadece dokununca hissediliyo, görünürde kızarıklık falan da yok. Teşekkür ederim canım en kısa zamanda gidicem
gultenmhmt mavikelebekk__ bende de sarı akıntı vardı canım kitle olabilir memende benim kitle çıktı ameliyat oldm
mavikelebekk__ gultenmhmt En kısa zamanda gidicem inşallah sizede çok geçmiş olsun. Ben meme kanserinden teyzemi kaybettim, bu yüzden de çok tedirgin oluyorum. Adet tarihim yaklaştı hafta sonu olcam acaba diyorum hassaslık ve şişlik o yüzden olabilirmi?
peynirlimakarnaa mavikelebekk__ meme ucunuzda anormallik var mı peki içe çökme sağa sola kıvrılma gibi
mavikelebekk__ peynirlimakarnaa İçe çökme var da, uzun süredir böyle evlendiğimden beri diyebilirim yaklaşık 6 yıldır yanii
2minnosannesi mavikelebekk__ genel cerrahiye randevu alın bı tanidigimda kronik mastit olmuştu ve kadın baya bı tedavi görmüştü doktora gitmeniz de fayda var umarım öyle birşey degildir
mavikelebekk__ gultenmhmt @155155 @2minnosannesi Regl olduktan sonra ağrı hafifledi reglim bitince ağrı da akıntı da geçti. Gitmeyi düşünüyordum ama randevu bulamadım. Sağ tarafa dönüp yatınca sızlama şeklinde anlık ağrı oluyor hala randevu bakıyorum. Bulamazsam acile gitmeyi düşünmüyorum.
155155 mavikelebekk__ benimde 1 sene olcak 4 ayrı doktora gittim eve git dedi hiç bişey yapmadılar ulturasonda çektirdim , böyle adet dönemine yakın daha çok ağıriyor bir aydır süt sağar gibi az az sagiyorum içinden iltihap akıyor ve bitmiyor ne yapcam bilmiyorum