Ay kızlar sinir oldum başkasına anlatamam buraya anlatayım içimi dökmek istiyorum çünkü
Eşimin arkadaşı yeni evlendi eşimde hayırlı olsuna gidelim dedi tamam gidelim dedi neyse bu akşam gittik gitmez olaydık o kadar sinir oldumki gittiğime pişman oldum abartıyormuyum diyorum ama sanmıyorum şimdi okuyun sizde bana hak vereceksiniz gittik bi güzel oturuyoruz konuştuk ettik tanıştık falan fistan ikramlık hazırlamış kız onları beraber tabaklara koyduk çayları doldurduk gittik içeri ya kızlar kız eşimi bir süzüyor bi görün baştan aşağı her yerine baktı neyse ilkinde dedim ben yanlış anlamışımdır sonra bidaha inceleyim dedim yine aynı şeyler sürekli eşimle iletişim kurmaya çalışıyor sanki ben orda yokum adam akıllı benimle konuştuğu yok ama şunu da belirteyim eşime de dikkat ettim bu arada yüzüne bakarak konuşmadı hiç ve eşim arkadaşlarının eşlerinin yüzüne bakarak konuşmaz çoğu zaman neyse eşimle arkadaşı sigara içmeye çıktılar sonra geldiler kızlar yemin ediyorum kızın eşimin kalçasına bakarken gördüm ve ben neye uğradığımı şaşırdım çocuğu bahane edip kalkalım dedim sehpaları topladık ve ben hiç vakit kaybetmeden ordan çıktım ama çıkmadan bi olay daha elinize sağlık yenge hayırlı akşamlar dedi eşim tabi aynı kelimeleri bende kullanıyorum ki bende bişey yemedim doğru düzgün kız eşime ne dese ama bişey yemedin yemediniz değil ha yemedin ben kimim orda bende senin misfarinim yemin ederim o kadar itici ki tavırları siz orda olsanız emin olun bana hak verirdiniz ya bide şu var oturmasını kalkmasını da bilmiyor pantolon tunik giymiş tesettürlü saçı gözüküyor tuniğinin önünü açıp yayıla yayıla oturuyor afedersiniz şeyi belliydi neyse çıktıktan sonra Eşimde anlamış olaca ki beni çıkınca ne oldu senin yüzün düştü yengeyi pek sevmedin belli oluyor yüzünden niye hemen kalkalım dedin bende sadece şunu dedim oturmasını kalkmasını bilmiyor hâl ve tavırlarını beğenmedim dedim ne oldu neyini gördün dedi eşim sorgulama tamam geç dedim niye uzatıyon tabi ben buna ekstra o eve gitmeni istemiyorum kapılarının önünde dahi olsa tek başına beklemeni istemiyorum dedim eşimde ben çocuk yada aptal değilim ne yapacağımı bilirim zaten sen kalkalım dediğinde anladım sende bişey olduğunu uzatmadan tamam dedim ama neden böyle bişey dediğini anlamıyorum dedi neyse kızlar ben bunu eşime söylemekle iyi mi ettim kötümü bilemedim sizce ?
Bunu kıza sinir olduğum için demiyorum sakın böyle düşünmeyin kızın hareketleri konuşması da bi tuhaf yani ne bilim çok değişik bi insan yani çözemedim aklı var desen yok yok desen var değişik biri