mca Vay be bide yeni evli ben yeni evliyken kocamın ağzının içine bakardım hâlâ da öyle zaten ama ne diye elalemin kocasını süzmek ister ki yeni evli biri sen daha canım cicim evresindesin çok istiyorsan süzsene kocani başkasınin kocasını süzmek nedir ya ayyyy sinir oldum şimdi
tazeann Eucleas Görmezden gelemem ama önüne geçerim huzurumun bozulmasına engel olurum elimden geldiğince
Bubenimoykumm tazeann eşin arkadaşıyla dilediği gibi görüşsün karılı kocalı görüşmeye hiç gerek yok, sonra kim kimin kocasina yurumus kim kime bakmış. Evde huzur kalmaz. Gereksiz samimiyet.
tazeann Bubenimoykumm Aynn canım o kadar haklısın ki mecbur kalınsa bile görüşmeye herkesin ayrı bi odada oturması daha iyi
Smartlady tazeann canım erkekler ne kadar karılarına bağlı olsalarda ne kadar sevselrde erkekler yanlış yaparlar. Kadının hareketlerini dememiş olman güzel sakın deme çünkü bir cocugada yasak koydugun zaman o yasağı ihlal etmek için çabalar. Erkeklerde kural sevmes herşeyin tersini yapmakta ustelrine yoktur yani anlıyacağın yasak onlara her zaman cazip gelir. Bişey olmamış gibi davran kadınla da arana mesafe koy .Sen demeli eşeğin aklında karpuz kabuğu koyma.
tazeann Smartlady yani haklısın canım demeye gerek yok belki çok ileriye gidrse gelip gitmek isterlerse belki o zaman patlarım
Bubenimoykumm tazeann mesela eşim şuan arkadaşıyla iki bardak çay içmeye gitti PlayStation oynuyolar. Gerek yok dışarda napıyosa yapsınlar
successfulwoman Kocalariniz Dünyanin en yakışıkli erkeği. Kadin ne yapsin mecbur dayanamamiş. Şakamisiniz. Evinde misafirlikte kadincağiz sizi dost kardeş zanedip masumane ilgi alaka göstermiş.. Ben onun yerinde olsam seni asla evime almam. İffetime laf edeni yakarim
kele_bek06 tazeann açık açık anlatmalısın bunddan sonra samimi olursada olacaklar mesul değilsin saklayarak eşini koruyamazsın
kizatasozu tazeann aklı var desen yok yok desen var değişik biri 🤣🤣🤣🤣🤣 Bundan sonra en cok kullanicagim cümle bu sanırım 🤣
Benbenimsenkimsin Ben anlamıyorum böyle adamları karısının saçı gozukuyor basortuden, tuniginin düğmesini açıp pantolonuyla oturuyor ya bu adam karısını hiç mi görmüyor fark etmiyor gözüne perde mi inmiş ya