Eşimin sanayide oto servisi var kız bi müşterisi varmış kız eşimle fazla samimi konuşmuş eşim geçen içkili mekana oturmaya gitmiş restoran kız falan yokmuş bana demedi oraya gittiklerini kardeşiyle ortağıyla falan gitmiş fotolarını gördüm kız dükkana gitcekmiş kahvaltılık alıyım size demiş gitmemiş sonra eşimde kahvaltı yalan oldu demiş kızda ne giyeceğimi bilemedim demiş arabayla ilgili bişeyler demiş eşimde anlamadım ama neyse demiş sonra eşim kendi fotosunu atmış gel sende diye o oturdukları yerde kızda hastaneden çıkıyımda demiş bu konuşmayı yakaladım kız gitmemiş zaten oraya o bellide ben yakalayınca ağladı yok öyle bişey diye sonra arkadaşıgili aradı ben inanmayınca onlar geldi kızı arattırdım ben yokmuşum gibi konuş dedim napıyon falan dedi gerisi yok susuyo kızda geliyo mu sesim iyi misin evde misin falan diye soruyo sonra konuşcak bişey bulamadı sonra arayım dedi tamam CANIM dedi kız bende eşime bi giriştim dövdüm onu sonra kıza orosbu diye bağırdım eşimde karım seni sevgilim sandı dedi kız nee dedi sonra arkadaşının karısı aldı telefonu niye böyle konuşuyorsun diye benim konuşma tarzım öyle aramızda bişey yok ben eşiyle konuşurum demiş ertesi gün kız buna abi yazmaya başlamış abi naptın diye eşimde bitmedi araba demiş sonraki gün yine naptın abi demiş eşim gene bitmedi seni sordum demiş dükkandayız demiş eşimde çay kahve ısmarlamıyosun demiş kız benimkide gel yeni yaptılar demiş sonra yok küsüm kahve sözünü tutmadın arabamı vermedin daha sayıyım mı demiş benimkide görüldü yapmış eşimde arabasını götürtmüş başka dükkana koydurmuş gitsin ordan alsın diye bir hafta oluyor buna bidaha konuşmalarını da görmedim kızla tanışıklığıda iki haftadan fazla değildir nasıl bianda samimi oldular anlamadım arkadaşının akrabasıymış arkadaşı yönlendirmiş kızı kardeşine soruyorum oda orda çalışıyo diye yok öyle bişey değil kız bana yaşadı

kafkef bana yavşado indirim yapayım diye diyo eşim bu kızı toplam 2 kez görmüş ben ertesi gün gidip boşanma davası açtım

Bubenimoykumm eşim canım yazmamış kızı arattırdım kız buna tamam canım dedi bende saldırdım sonra eşime ertesi günde abi yazmaya başlamış sonra o gün kafam güzeldi falan demiş kız

kafkef valla ne desem bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun 🤲 erken uyanmışsin sen bozmuşsun kocan tepkilerini anladı çözdü bence cesaret edemez etmemeli inşallah diyecem ama bir kere yapan tekrar tekrar yapıyo ne yazık ki sen kendi kendin düşün ailene danış

kafkef Kız fazla rahat ve samimiyet derecesini ayarlayamayan biri gibi duruyor. Eşin de sınır çizmeyi, nerde durması gerektiğini göstermemiş. Aldatma sayılır mı bilemem, senin ne hissettiğin ne yapmak istediğin önemli burada

ikiprensesannes banada öyle geliyor görmeseydim falan diyorum ama silmemişte telefonu bıraktı gitti şifresini biliyorum o şekilde gördüm bu zamana kadar hiç görmemiştim böyle bişey hiç beklemiyodum yıkıldım resmen

Medusa evet eşimde müşteri diye diyo ama aldatmışta diyemiyorum Bi yandan içime de sinmiyo

kafkef kıza bak ya edepsiz.nasıl yüz göz oluyor hemen böyle anlamıyorum.canım yanlış anlama da eşin de taviz vermese kız böyle rahat konuşsmaz.eşin baya suçlu aslında ya.fotografını atmış gel sen de demiş yani daha ne olsun Allah aşkına.yok kahvaluyalan oldu vs.demekki yapackalrı son anda bişey çıktı.yani bilmiyorum iyi tarafından bakmaya çalışıyorsun seni anlıyubebeğin var ama görünen köy de kalvuz istemez.evet gidip yatmamış sevgili olmamış ama flörtöz konuşmalar olmuş yani.ne demek fotograf atıp sen de gel demek ya.kız nasıl kahvaltı osmarlıyım yazabiliyor.bu cesareti eşinden almış demekki.canım falan demiş bi de valla eşinle lonuşmaları o şekilde demekki.niyetim seni üzmek değil ama durum açık.boşan demiyorum şans ver.aöa neye şans verdiğini bil

kafkef Müşterilere kaba ve saygısızca davranamaz elbette ama belli bi sınırı olmalı. 2 haftada bu samimiyet derecesi fazla geldi bana. Normal bi müşteriye kahve, kahvaltı sözü verilmez açıkçası. Kadının ilgisi hoşuna gitmiş olabilir eşinin.
                Eşine empati yaptırabilirsin ne hissettiğinle ilgili, erkekler biraz mal olduğu için konunun önemini hızlı kavrayamayabiliyor😂

neinsanlarvar benimde bi türlü içime sinmiyor ya eşimde herşeye ayrı bi açıklama yapıyo dükkana poğaça falan alacaktı herkese o diyo ama tek o değilki işte nerden tutsam elimde kalıyo aldatmayada hiç gelemeyen biriyim bebeğim bu kadar küçük olmasa evden de gitmiştim o dakika bide kıza msj attım cevap vermedi şuan normal barışmış gibi davranıyorum kontrol ediyorum ama içimde neler oluyo

Medusa erkekler biraz mal olduğu için konunun önemini hızlı kavrayamayabiliyor

Tespit deyince de SEN be kadın 😂

kafkef eşin müşterisine neden kendi fotosunu atıp gel sen de deyip oturduğu yere çağırıyor burada yavşayan taraf kim ben anlamadm, madem kız indirim almak için yavşadı diyolar ona göre sınırını çizecekti eşin, Aldatma sayılır mı ben bunun için boşanırmıydım bilmiyorum başıma gelmeden yorum yapamam ama iyi bir burnu sürtülmeli.

kafkef ortada birdey var mi bilemem ama biraz daha geç fark etseydin aldatmış olacağı kesin olurdu bu lafların samimiyetin sonunu bilen biliyor zaten Allah yardımcın olsun ne diyim Rabbım düşmanıma yaşatmasın bu erkeklerin de soyu kurusun gerçekten 1 tane doğru insan yok ya

Medusa öyle gerçekten erkekler biraz mal (istisnalar kaideyi bozmaz) diyerek bi parantez açayım nolur nolmaz 😁