TombulHatun aynen yani hadi herşeyi geçtim anladım ama o foto atmak ne yani 7/24 düşündüğüm şey bu aklımdan çıkmıyo sorup durdukça sinirlenmeye başladı bide hergün söyledikçe temelli o kızla konuşur diyede korkmaya başladım

kafkef yani içini karartmak gibi olmasın da eğer fark etmesen bu işin sonu aldatmaymış zaten. Kesnlikle fotoğraf falan atamaz yok öyle bi dünya. Benim eşimde bayan kuaförü wpden kanka diye yazıyolar randevu alırken sürekli olan müşterileri çıldırıyorum ama eşimin cevabında tamam,olurdan başka mesajı yoktur bi yandan da ne desin ki adam diyorum bilmiyorum sizinki yüz vermiş üstüne fotoğraf falan atmış 🥵

kafkef niyeti bozmuş bi kere bence bu gün olmazsa yarın başka müşterisiyle falan filan diye gider bu
      Ne alaka yani bu ne lağbalilik iki taraf içinde
      Sen kendin karar ver bence neyin ne olduğunu sende biliyorsun o yüzden içine nasıl siniyorsa öyle yap hayatıma bakarım babalığını biraz uzaktan yapsın dersen yapabilirse ona göre düşünürsün

Gerçekten üzücü bir durum.Olayı geç farketsen kocan elden gidebilirdi.bebeğin de küçük bize akıl vermek düşmez ama uzun bir süre güven sorunu yaşıyacaksın eşine karşı.hemen affedersen de karım görmezden geldi deyip eşin rahata vericek iyi bir ders verip gözünü korkut bence bir daha yeltenemesin

kukulii87 geç görseydim de arada kalmasaydım keşke böyle ne aldatmış deyip ayrılabiliyorum ne güvenip durabiliyorum kızda biliyor bide evli olduğunu

gizo00 Başka kadın müşterileri de var ama hiç böyle bişeyini görmemiştim şimdiye kadar hepte bakarım telefonuna bu kız buna yakın davrandıkça konuşmaya mı başladılar anlamıyorum ki ya görmeseydim nolcaktı düşüncesi bitiriyo zaten beni ama niyetleri oysa elbet konuşurlar diye beklemedeyim

Eskobar içinde o varsa elbet bida konuşurlar da yakalarım diye bakyorum bebeim anne babasn hiç bi arada gremiycek diye zlz

gossipgirlll Ders ne yapabilirimki küsmekten başka konum attırıyorum bazen görüntülü arıyorum uyuyunca hergün teline bakıyorum dükkanın kamera kaydını da getiririm dedi o kızın geldiği güne bakmak için boşanma davası açtığımda kabullenmediğimi anlamıştır harelde kendi de bi aldatma da affetmiyceğimi çok iyi biliyo aslında aldatan bi arkadaşı var onun gibi olsa beni kesersin harelde dedi şimdi bunun için boşanılır mı bilmiyorum

TombulHatun işte aklımda olduğundan hep şimdi tutuyorum kendimi ama içimden nasıl atıcam bilmiyorum konuyu açtıkçada aklına sokmuş gibi

kafkef Bir Yuva yıkmak böyle kolay olmamalı hemen boşanmak olmaz bence.bebeğin d evar yazık günah.kocanın yaptıgı zaten doğru değil ama sen zaten bir daha güvenir misin bilmem.hep içinde bi şüphe olacak ona da hissettirecekn.bu kaçınılmaz.brnce sen elinden geleni yap kendini tut.žaten tavrını belli ettin sürekli dile getirip de yasak olanı tatlı hale getirme.he baktım gene konuştular Allah zaten bir şekilde çıkarır karşına rahat ol Allah’a bjrak içini de ferah tut

kafkef çok hassas meseleler pat diye karar verilecek mesele değilki biz yönlendiremeyiz seni sende çok karışıksın takipte kalsaydın keşke biraz

kafkef normal değil. Müşteri iş sahibi diyaloğunu bilmiyoruz sanki. En basiti hangimiz kuaförümüzle kahve için sözleşiyoruz? Birçoğumuzun kuaförü de sabittir sürekli kuaför değiştirmeyi sevmeyiz. Hangimiz bu kadar samimi olduk? Aldatma mıdır kesin bir şey diyemem ama sağlam bir dersi hak etmiş