Bu nedir yahu uygulamaya giriyorum en az 5-6 kez çarpıya basmalı reklamlar. Fazla uğraştırıcı değil mi bari kısa bi kere de basıp kapatmalı reklam koyun. Hiç giresim gelmiyor.

SuVeAtes Doğrudur da burda uygulama daha pratik. Burası varken oradan girmek zorunda niye kalalım demi.

pinkkkk Tercih meselesi benim Google üzerinden otomatik açık sayfalar o yüzden kolay oluyor. Uygulama için girdiğim de farklı ama tek forumda takılacaksam Google üzerinden kolay oluyor.

Reklam sevmeyen bir ben varım heralde shsksl

pinkkkk reklamı atlattık diyelim bu sefer klavye bozuluyo. İngilizce klavyeye geçiyo. Düzeltiyorum bu sefer tamamen kayboluyor. Klavye sorunu beni de uzaklaştırıyo forumdan.

pinkkkk harbiden ya bide mesela bir mesaj geliyor cevap veriyim tekrar giriyim diyosun uygulamayı kapatmadan ve tak yine reklam bu sefer cıkıyorm

rouge_ Evet bir dk sonra tekrar girsen yine uzun reklam.

pinkkkk Evet ya hele yorum yazarken birden pat diye uzun reklam çıkıyor derken şuan olduğu gibi bekleyip devam etmek çok saçma. Uygulamayı ilk açarken eskiden çıkardı okadar ama şimdi sürekli şunu yazana kadar 2 tane çıktı