pinkkkk __22051205hs Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin güzel kızınıza. Çaresizliğinizi ve üzüntünüzü inanın tüm kalbimle hissettim. Allahım bu günlerinizi unutturacak huzur sağlık dolu günlerle mükafatlandırsın sizi 🤲💖
Mommy12 __22051205hs anne olmak.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun şifalandırsın inşallah. Beyin cerrahisine götürdünüz mü? Mr çekildi mi?
belladonna __22051205hs Geçmiş olsun. Ne yazılır, ne diye teselli edilir bilemedim. Rabbım hepinize güç, sabır versin. İnşallah kızın da en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Koşar, konuşur. Döktüğün göz yaşların sevinç göz yaşların olsun…
Sinee_ __22051205hs bilmiyorum inanirmisin , benimde iki yavrum var Allah hepimize bağışlasın , herşey normalken birden bunların olması , ve herşeyin temiz çıkması normal değil , bence manevi hastaliklari düşünün ehli sünnet bir hocadan yardım alın tabiki yine doktor ial etmeyn
__22051205hs Sevde_20 yazdıkların okadar iyi geldi ki çok teşekkür ederim canımsın 🤗 Allah senden razı olsun
Sevde_20 __22051205hs snede de kuzum aç sahabe hayatlarını dinle daime sini seyler dinle cevreni genellikle dinleme toplumumuz cok negatif ne yazık ki…Mansur al.salami.huzur veren ayetler bak dinle inan ki öyle mutmaın olursun ki yok böyle bi.tilavet yok böyle bi huzur…vallahi dünya derdi burda kalacak…cok güzel ayetler ve insanı uyaran ayetler anlatıyor muazzam.bir tilavet tavsiye ederim
2minnosannesi __22051205hs Bilkent şehir hastanesi Atilla çiftçi ye goturun çok iyi bı doktordur kaç hastasına şahit oldum başka illerden geliyolar eğitim görevlisi zaten belki bı çare olur kuzuma rabbim sifasini versin 🤲
kelebekkiz __22051205hs Rabbım evladınıza şifa versin evlat öyle bi sınav ki onlara bişey olacağına biz ölüp gidelim çaresiz kalmak elden bişey gelmemesi çok kötü bişey olmalı ama unutmayın ki ne olursa olsun Allah büyüktür en iyisini en doğrusunu en güzelini o bilir Rabbım size şifa versin inşallah 🙏🙏
neinsanlarvar Otizm testleri yapıldı mı peki gerçi onun testleri var mı bilmiyorum.içim acıdı okurlen,yaşadıgınoz acıyı,hüznü,stresi düşünemiyorum.Allsh yar ve yardımcınız olsun size dua edicem lütfen dirayetli olın