baribari semanur3838 evet arada yapıyorum ki herkesin kendi tercihi her kadın vucudunu tanımalı aynı zamanda
tazeann neinsanlarvar Erkek olduğunu sanmıyorum ya büyük ihtimal yaşı bizlere göre büyük yani 40 üstü benim tahminim ismini de bilmiyordur bilmeyen çok insan var cidden bende evlenince öğrendim ismini mesela 😂
haya neinsanlarvar ohoo kizlar ucmayin yaa kadın bu arada 22yasindayim bu arada bilmemek ayıp deyil demi ben sizingibi çok ilerlemedim.kb yin
perimasali802_ haya bilmemek ayip değil asıl mesele senin bu çıkışların ve 22 yaşına gelmişsin mastürbasyonu Bilmen gerek
ikiprensesannes perimasali802_ bende buraya gelmeden bu demek olduğunu bilmiyordum mesela ama kimseye çaktırmadim🤣🤣
haya perimasali802_ bilmiuorum ama Allah alah ne zamandan beri burdayım bişey merak etim sordum pişman etin valla ta
perimasali802_ ikiprensesannes adını tamm bilmeyebilirsin ama nasıl yapildiginida mi bilmiyorsun heleki bu zamanda
tazeann perimasali802_ e vallah bana da kocam öğretti bende bekarken yapıyordum ama yanlış yapıyormuşum 😂😂 @ikiprensesannes yalnız değilsin baciko 😂
perimasali802_ haya çok bilmişlik değil bu ever bizimde bilemediğimiz şeyler oluyor sorun bu değil sorun senin yorumun sen bişey bilmek isteyince tabiki de sormak hakin ama karşıdaki yorum seni tanımak istiyorsa onunda bilmesi haktır.