firdevskartal 0442 ya gerçekten yalıyonuz mu? Bir şey sorcam komik gelcek. İlk günden beri mi isteyerek yalıyonuz yoksa ilk tiksindiniz sonradan mı yalamaya başladınız. Benimki de istiyor da cesaret edemiyorum ya
MelissaP kurkmantolumadonna offf evet özellikle telefon calması deli ediyo beni aleynamelekk ahahahahaahah ileri görüşlü diyelim :DD Bubenimoykumm herkes fikfik konusuna geliyo ama :d perimasali802_ yaaa neden küstünn :((((
perimasali802_ MelissaP soğutma değilde Bazen içeriye hava giriyor ve o ses çıkınca ister istemez moralim bozuluyor 😂😂
tazeann perimasali802_ hep kilodan hep kilodan şahsen kendim için onu düşünüyorum 😬😬 ay bende sevmiyorum onu o an yeri delebilsemde altına girebilsem diyorum 😂
lgrth firdevskartal en başta zorlanıyordum istekli değildim de şimdi canım isterse kolaylaştı artık 😂
0442 firdevskartal yok tiksinmedim tabi ilk başlarda insan zorlanıyor ama zamanla alışıyorsun kendini zorla yapıyormuş gibi hissetme sende zevk almaya bak
aleynamelekk firdevskartal hahahahahshahaha bi de olur diyorum her şeye . Aman anamız ağlamış çocuktan bi de plan mı yapcaz kız
kukulii87 MelissaP eşim sjsjsjs bir çok şey moralimi bozuyor keşke öyle olmasa etkileneyim zevk alayım diye bilerek yaptığı hersey
MelissaP kukulii87 hahahahaha bnu söyle ona bence bi yerden sonra cok bayar SuVeAtes ahahaha kuduran kudursun bos ver :D evet hava girmesi ve o ses çok sinir bozucu ama ben gülüp geciyorum 😂😂😂😂
firdevskartal lgrth nasıl istemeye başladın bana da söyle 🤣 bi moodun var mı yani ne bileyim koku gelmiyor mu tiksinmek için ya da geliyorsa nasıl unutup yalıyosun