firdevskartal lgrth benim eşim de temiz pis değil öyle ama orası kokuyor o yüzden ne bileyim cesaret edemiyorum. Yapsam zevk alcak biliyom kendi diyo zaten de işte cesaret edemiyorum ya
SuVeAtes MelissaP Yazınca milleti kudurtuyor oluyorum ara verdim postlara 😁 Soruya gelirsek ilişki esnasında hava dolup gaz çıkıyor ya ayyyy uyuz oluyorum o an bırakasım geliyor ilişkiyi
MelissaP kukulii87 hahahahaha bnu söyle ona bence bi yerden sonra cok bayar SuVeAtes ahahaha kuduran kudursun bos ver :D evet hava girmesi ve o ses çok sinir bozucu ama ben gülüp geciyorum 😂😂😂😂
perimasali802_ tazeann o kadar kilom yok 65 kiloyum ama bazen hizli olunca haliyle içeriye hava giriyor bide ıslaklık haz zevk bir arada 😂 Doggy de çok çıkarmayın yakın olun girmiyor hava Bide kegel egzersizleri düzenli yap etkisi oluyor
tazeann perimasali802_ Madem kilodan değil artık kafama takmama gerek kalmadı 😂 Bende kilodan diye yerin dibine giresim geliyor her gece aç yatıyorum aç sırf kilo vereyimde o ses çıkmasın diye 😂aynn özellikle de doggy pozisyonunda çıkıyor tamam canım teşekkür ederim önerin için deneyeceğim bunları😘
perimasali802_ tazeann değil kız evlenmeden once 58 kilodayım 38 beden giyerdim ve olurdu yani bu kaslar rahat olunca öyle 😂😂 Boşuna aç kalma 🤣
0442 firdevskartal yok tiksinmedim tabi ilk başlarda insan zorlanıyor ama zamanla alışıyorsun kendini zorla yapıyormuş gibi hissetme sende zevk almaya bak
momd firdevskartal yeni yapan biri olarak söylim başlarda nir iki manalı söyledi film izlerken de +18 bir sahne çıktı manalı ima etti asla midem almazdı bide hamilehdim ve ilk evlendim zamanlar orayı görmekte istemezdim biçimsiz bişey işte bana göre öyleydi doğumdan altı ay sonra oldu nasıl oldu burda yazıları okuyorim sonra merak ettim bir iki ilişkim monoton sıkıldım hatta eşime de dedim duş almıştı temizdi ilişki sırasında istedini fark ettim çekinerek az bişey yaptım midem bulanmadi başta sabah aşırı kötü hissettim sonrası şimdi bazen yine istemem nazende isterim çokta güzel bişey değil sırf eş mutlu oluyor diye ama ilk yaptım da çok hoşuma gitmişti sanırım fazla kudurmustim sabahta aklım başıma gelince kötü oldum 🤭 şimdi basen iyi bazen değil ruh halime bağlı
yesim631 tazeann kız benim kiloda yok kiloyla alakası yok benim doggy pozisyonunda oluyo hep içeri hava dolduğu için oluyo🤣
lgrth yesim631 bence de kilo değil onun sebebi sık yapmaktan uzun sürmesinden genişlemesinden kaynaklı bence 😅daha dar açılarda sıkıntı olmuyor 😅
lgrth perimasali802_ yok canım değilsin ben öyle olunca zevk vermiyorum genişledi iyice diye modum kaçıyor 😂