Uzun zamandır eşimle birlikte olmuyoruz bir tartışma yaşadık sonra barıştık ama olmadı bir türlü ne bana yaklaşıyor ne bnden bir atak bekliyor ise gidiyor geliyor uyuyor yada sabaha kadar oturup film izliyor hiçbir şekilde temas etmiyor bu durum canımı sıkıyor ağlıyorum canım sıkılıyor böyle olmaktan biz sohbet etmeyi seven sürekli bir film bulup beraber vakit gecirirdik şimdi yok
Bana fikir verin ne yapsam
Yada bn mi yaklasmaliym yoksa ondan mı beklemeliyim
Hamileyim birde onu vermiş olduğu duygusallık sinirlilik vs de olunca sürekli ağlarken buluyorum kendimi
İnsanız canımız istiyor eminim istediğinden ama yaklaşmiyor hiç😔😔

Birkaç post okudum iyice libidom tavan yaptı şuan

biricik46 sen şimdi hamile olduğun için yanaşmıyordur incitmiyim diye. Gurur olmaz evlilikte bağır çağır ama yatağa gurur yaprak girmeyin bence ilişkiyi soğutur. Bir adım at. Nabza göre bir daha atmazsın 😌

biricik46 ne için kavga ettiğinizi bilmediğim için birşey diyemiyoum hata kimden kaynakli kavga ettiğiniz mesela hata sende ise adım atmalisin bence

ikiprensesannes boş aslında annesiyle konuşurken birden tartışma oldu bn ilk gelinim ikinci gelin için henüz daha kimsede yok beni kışkırtmak amaçlı söylediler
      İkinciye aynı şekilde aynı gramda altın takılacak diye bir şey yok az takarım çok takarım kimseyi ilgilendirmez vs dedi bnde ne hakkımı helal ederim nede o düğünü düzgün bir şekilde yapmanıza müsade ederim benim hiçbir şey istediğim gibi olmadı herşeyin ucuzuna kostun dedim daha fazla uzatmak istemiyorum diyerek evime indim eşimde saygısızlık ettin diyince bağırdım o da asla böyle bir şey olmasına izin vermem desede o anki sinirle duymamazlıktan geldim ağlayarak uyuya kalmışım Sabaha karşı çok kötü ağrıyla uyandım acile gidelim dedim gittiğimde sancım çıktı suyumda sızma olduğunu bebeğin test durduğunu vs söyledi doktorum sen boş üzüyorsun izin vermem seni ezmelerine dedi öyle barıştık aslında bir anlık sinirle oldu yoksa umrumda olmaz Allah a havale ettim bn zaten onları

biricik46 gerçekten çok boş yere üzülmüşsün sen kocanla mutlu olmana bak. İnsanlar sana altın almak zorunda değil ki. Diyelim eşit davranmadılar nolacak. Zaten bunun mevzu olarak konuşulmaso bile çok saçma değmez

biricik46 ya kıyamam güzelim aslında eşinin bir hatası yok altındır paradir boş bak ben evlendim sadece iki yüzük altınım vardı sadece onu aldilar eşimle kendimize birikim yaptık yapmaya da devam ediyoruz çok şükür eşimle herşeyimiz var şimdi en önemlisi huzurumuz var altın para Yokken de vardı şimdi de çok şükür boşver onların sana aldıklarından yada eltine alacaklarından bunları kafana takip huzurunu bozma bide hamile halinle onlarn kışkırtıci sözlerine bakma bırak Allah görüyor Allah kimsede kimsenin hakkını bırakmaz içini ferah tut eşin ile konuşmayı dene sen ilk adımı atmalisin çünkü bak adam yanındayım diyo önemli olan da bu ve huzurunuz ve sağlığınız altın o şu bu boş gelip gidiyor inan ilerde bunlar düşününce kendini ne kadar boş bişey için uzdugunj farkedeceksin yapma kendine bunu yazık 😊

biricik46 değmeyen insanlar için niye kendine ve bebeğine bunu yapıyorsun birak ne yapacaklarsa yapsınlar vijdanlari kabuk ediyorsa yapsın sen yuvana esine bebeğine bak onlardan iyilik gelmesin

biricik46 önce konuş bence içindeki duyguları bastırma eşinin bir suçu yok belli boşuna üzülmüşsün bebeginede kendine de yapma bunu konuş kendi ifade et eşin konuşsun eminim gönlünü alacaktır neden sana uzak durduğunu söyleyecektir onun üzerine yanaşma illaki olacaktır

ikiprensesannes bana takılan i düğünden bir ay sonra alıp kaynima araba aldılar zaten sadece canım buna sıkılıyor hala da daha ona bunu yaparım şunu yaparım diye laf ediyorlar alyans bile kalmadı parmağımda hepsini eşim sonra yaptı

biricik46 kız bak ne güzel işte eşin sana yapsa yarın Bir gün kimse minnet yapamaz başında kimseye laf düşmez boşver evet belki zoruna gidiyordur ama değmez bu haldeyken kafana bunları takıp huzurunu bozup bebeğini riske atmana değer mi o altın araba bilmem. Ne zuqum ise