Bubenimoykumm brovni ben kahvaltı yapamıyordum zorla hazırlıyordum ev halkına. İlk üç ayım böyle yoğun geçti. 9 ay hemen hemen prilam içtim öğlçkskksk 🥲🤣
brovni Bubenimoykumm benim de ilk gebeliğim çok berbat geçti içtiğim suyu bile kusuyordum ama 2 gebeliğimde 6 hafta mı olacak herhangi bir mide bulantısı yaşamıyorum şaşırdım açıkçası
perimasali802_ Bubenimoykumm bnde oda fayda etmiyordu ki biraz soda iyi gelirdi bide süre sonra oda tutamadi artik
brovni Bubenimoykumm ayy dediğin gibi canım hatirlamak dahi istemiyorum o gunleri gece yarısı midem boşken bile kusan insandım inşallah bundada aynı şeyi yaşamam çok zor çok kötü valla şimdilik böyle iyiyim böylede ilerlerim inşallah 😂
brovni ikiprensesannes ne güzel acaba cinsiyet farklılığı olduğu icinmi ben şuan bu durumu yaşıyorum hani ilk gebeligimde kızıma hamileyken çok kötü kusmalarim olurdu gece yarısı uykumu bölecek kadar acaba bunda erkek olma ihtimali olduğu için mi böyle bu fark varmı acaba merak ettim
ikiprensesannes brovni bilmiyorum ki ama bence yok benle hamile olan arkadaşlarm var di kız olan da kusuyodu erkek olacak olanda 😁
brovni ikiprensesannes her ikisinde de kusuluyor yani 😅aman oturyum da sukredeyim ozaman dertsiz başıma dert acmiyim
perimasali802_ brovni cinsiyet ile asla alakası yok ben hem kizimda hemde ogullarimda küstüm tek kizimda doğuma kadar bile kustum o derece o yüzden inşallah gebeliğin rahat geçsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲
brovni perimasali802_ benim doğumda bol kusmali geçti dediğim gibi hatırlamak dahi istemiyorum bunda şanslıyım galiba inşallah öylede ilerler ozaman 😁Allah razı olsun buarada bitun hamile kardeslerimiz için inşallah 🥰
Bubenimoykumm perimasali802_ neyseki o günler geride kaldı 🥰 geçti bitti atlattık pericim 🥰 hamişler düşünsün
Sutlucikolati brovni her hamilelikte mide bulantisi olmuyor aşkım ama icin rahat etsin diye bi doktora sorarsin yinede