perimasali802_ inşallah güzelim içini ferah tut su gibi gelip geçsin inşallah 🤲❤️
Beklenen gün geldi gelecek
ikiprensesannes amin prenses 😍
ikiprensesannes hadi Allah rahatlık versin ben yatarim sabah malun okul vaarr 🥴🥴
perimasali802_ iyi geceler güzelim Allah rahatlık versin sana da bende dizimi bitirip uyurum 😍🌼❤️
ikiprensesannes sana iyi izlemeler askim 🥰
perimasali802_ teşekürler güzelim ❤️😍
perimasali802_ emin ol geri geldiğinde bomba gibi gelecek zaman Su gibi akıyor 1 ay gözünü kırpmadan gecer ben 6 ay eşimi bekledim kızım 4 aylıktı eşim geldiğinde 9 aylık olmuştu bir kez daha gitti kızım 1 yaşındaydı 7 ay gelmedi biz çok sıkıntı çektik o konuda geldiği gün kızım sevincinden bir ağladı bı güldü duygu karmaşasına girdi ama sıkıntıli dönemi atlatik eşime büyük ders oldu artık geçim sıkıntısına girmedi şimdi ev yapmak için kardeşleri ile çalışıyor borcu yok çok şükür 🤲🤲 şimdi uzakta ama nasip olursa inşaallah bayrama evde Allah can sağlığı versinde bu da geçer inşallah sabrın sonu selamettir
Kbranur65 Allah yardımcilari olsun çok zor 😬
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 💗 Kübracim 💋
perimasali802_ ağladın mi peri yolcu ederken kocanı 😂
perimasali802_ benim kocişimde gece nöbetine geçti akşam 8de gidecek sabah gelecek gün boyuda evde değil başka işte çalışıyo 2 iş birden yapıyo bende yalnız kalamıyorum korkuyorum çocuklar var ama onlar uyuduktan sonra yalnız kalacam eşim olmadan asla uyuyamam ben bazen erken uyuduğu oluyodu yalnız kalıyodum öyle bile uyuyamazdım şimdi napıcam bilmiyorum sabaha kadar bende onunla birlikte nöbet tutarım herhalde o işte ben evde 🤭
Kbranur65 yookk vur kafayı yat 🤣
Sabahta uykuda kaldım çocuk okula gidemedi 🤭
Bahtsizbedevi_ çok Zor ya ama yapacak bir şey yok güzelim 💜
perimasali802_ evet aşkım zaten hep mecburluktan sabrediyoruz 🫶🫶
Bahtsizbedevi_ aynen öyle canim benim 😍
Allah büyük 🤲
perimasali802_ aynen aşkım bugünlerde geçecek elbet 🥰🩷
Bahtsizbedevi_ geçmeli vallahi 😂