anonim9 Bı ara halka arz oynuyordum kizlaar. Ama baya bı bozmuştu bende bıraktım. Şimdi durumlar ne alemde hiç takip edemedim. Kâr getiriyor mu oynayan varsa fikir verebilir mi? 11-12 sinde bı halka arz geliyomus girip girmemek konusunda kararsızım yaa
lgrth anonim9 son halka arzlardan bu yana hala zarardan çıkmayı beklediğim için saldım artık bitti halka arzlar benim için 😅
anonim9 lgrth ahahsh ya ciddi miii 😂 bir ara halka arz başladığı an eksiye giriyordu yine öyle mi oluyor 😂
lgrth anonim9 şimdi hiç takip etmiyorum lilaktan sonra Allah belasını versin dedim 😅ondanda 24bin zararla çıktım 🤣 ben tavan bozar bozmaz alıp yüzde 10 görmeyi beklerken olan param da eridi içinde 🤣 yine de ytd 🤣
anonim9 lgrth 24 bin miiiii kız o kadar oynanır mii 😂😂😂 ben az oynuyorum 300 500 kâr alıp bırakıyorum 😂 ama kulak benimde aklımda hala ondan sonra yüzümüz gülmedi zaten 😂
anonim9 rouge_ kız nasıl anlatayım ki 😂😂 borsa gibi. Mobil bankacılıktan oynuyorum belli mi miktar yatıriyorum. Borsa gibi artış gösteriyor bazen de zarar ediyor takip ediyosun ona göre bozduruyosun ya da devam ediyosun
lgrth anonim9 bu kumar değil ki oynayalım sonuçta yatırım 🤣😂😂tabi ben öyle biriktire biriktire 100bini buldum sonra endeks düşmeye başlayınca çekmedim 65 e kadar düştüm 😃 sırayla iki tane halka arzdan zararımı çıkarayım dedim en son 35 binlerce düştüm 🤣 geçen hafta da zararı bırakıp çıkıp başka hisse aldım 🤣
rouge_ anonim9 yüzde 1 bile zarar edebilecegim bir seye bir kurus yatırmam hayatım konusunda da böyleyim ne param ne hayatımla kumar oynamam dkddjdj
anonim9 lgrth ahahsh sen baya büyük oynuyosun bacımm o kadar kaybetsem üzülmekten kahrolirim heralde ahshs😂😂😂 bekle bekle bakalım birgün çıkar 😂
anonim9 rouge_ ahshshdh kız bazıları çok büyük oynuyor ama ben 300 500 😂 daha fazlasına bende giremem o riske 😂😂 takibi heyecanlı ama 😂
lgrth anonim9 valla artık başka hisselerle tekrar toparlamaya çalışıcam endeks çok kötüydü şimdiye kadar yoksa bu kadar zarar olmazdı 😂
lgrth anonim9 her önüne gelen halka arz oluyor bilmiyorum şuankileri hiç takip etmiyorum 😅bir şey diyemem 😅