biricik46 Kbranur65 ayyy salak ya ne alaka o şekilde odaya geliyor ne tepki verdiniz büyük mü küçük mü görümcen
Kbranur65 biricik46 kız büyüktü nişanlı bide normalde öyle huyları yok qniden kapı açmaz çorabı odaya atmak için gelmiş 😂
TombulHatun manolyaca biz tercih etmiyorz ne evde misafir varken ne biz misafirliktryken gelen misafir zaten max 2 gece kalıyor
lgrth TombulHatun bize gelen 2 haftadan aşağı kalmıyor bazen 1 ayı buluyor 😂😂izne gidince en az 15 gün kalıyoruz 😅öyle bir gün iki gün olsa zaten yapmayız 😅
TombulHatun lgrth benm 10 gün durduğum da var köye gittiğimizde mecburduk 😂 uzun kalmalarda normal ya size gelen de uzun kalıyormuş 😂
yesim631 Kbranur65 bizimde öyle olmuştu yatak odamızda yaparken eşimin salak ailesinin kapı çalma huyu olmadığı kapıyı pat diye açıyolardı bi kaç kez yakalanmıştık bizde yaparken 🤣
yesim631 Kbranur65 valla eşim ailesi bişey olmasada merakından açıyo pat diye sinir oluyorum öyle yaptıklarında🤣
yesim631 TombulHatun kız ozaman birlikte yaşıyoduk bide kapının kilidi bozuktu şimdi evi ayırdık altlı üstlü oturuyoruz gelmiyolar 🤣🤣
yesim631 TombulHatun aşkım bide bu uyarı sorunu çözülmedimi bana hala uyarı gelip duruyo sinir oluyorum
biricik46 Kbranur65 😂😂 kız utanmıştır sizde öyle görünmekten utanirsiniz ayy kendimi düşündüm bir an 😂bnm görümce lafcinin teki küçük ama herşeyi duyurur herkese döverim bn öyle olsam