• Sağlık
  • Eklem agrisi yaşayan var mı acil

Kızlar n3 zmndandir eklem agrisu yaşıyorum bileklerim diz kapaklarım çok ağrıyor ve yürüdüğüm zaman hep Bi boşluk varmış gibi hissediyorum ses çıkıyor hatta neyden olabilir bu acaba

kukulii87 bence sen önce ona git söyle bilmiyorum Hangi bölüm o yüzden size geldik zaten ordaki doktor da bakarsa bakar bakmazsa su bölüme git der ama bence sen fizik tedavi göreceksin gibime geliyor

kukulii87 Ortopediye randevu alın, teşhis edilirse ona göre fiziğe kendisi yönlendirir. Sadece kırıklara bakmıyor kas,iskelet sistemine, ekleme tendonlara ve daha bir çok rahatsızlığa bakıyor. İki bölümün de tedavi şekli farklı. Yani ortopedi ilaç da verebilir, operasyon veya ameliyat da edebilir. Tabi ameliyat son çare, masajla geçecek bir durum ise kendisi de fiziğe yönlendirebilir. Fizik bölümü egzersiz şeklinde tedavi uygular.

kukulii87 canım fizik randevunu iptal edip ortopedik randevu alabilirsin iptal edersen randevum geçmemiş olur eğer hem iptal etmeyip hemde gitmezsen o bölüme 15 gün sonra tekrar randevu alma şansın olur 15 günden önce randevu alamazsın aynı bölüme gitmediğin takdirde geçmiş olsun

kukulii87 geçmiş olsun öncelikle. Benimde dizimde bi agri vardi sanki bòyle bisey kemiriyor gibiydi surekli. Ortapediye gittim. Sadece elle dizimi muayane etti. Diz kapagmda sorun oldugunu soyledi. Agri kesici ilac krem falan yazdı sadece agrin olursa kullan dedi ve bitanede kolejen yazdi. Onu icmeye basladigimdan beri agrim falan kalmadı kas agrilarina falan iyi geliyormus. Sizde ortopediye gidin bi muayane olun