Kızlar n3 zmndandir eklem agrisu yaşıyorum bileklerim diz kapaklarım çok ağrıyor ve yürüdüğüm zaman hep Bi boşluk varmış gibi hissediyorum ses çıkıyor hatta neyden olabilir bu acaba
Eklem agrisi yaşayan var mı acil
Huhuuuu
kukulii87 geçmiş olsun canım magnezyum eksikliği olabilirmi acaba
Geçmiş olsun yaşlandın artık 😂
perimasali802_ kız 20 yaşındayım daha
- Düzenlendi
perimasali802_ bilmiyorum canım bunun için hangi bölüme gideyim ya eşim fiziğe al dedi aldım da Google de ortopedi yazıyor yanlış mı yaptım ortopedi kırıklarabakiyor dedi eşim
kukulii87 kemik agrisina da bakiyor kendine bagli degilse yonlendirme yapiyor
meryemcnr 2 gun sonraya fiziğe randevum var napayim şimdi ben ona gitmeyeyim mi
kukulii87 şaka kiz gül diye
kukulii87 ortopedi bakar fizikte bakar ama sanki o bölüm tedavi yapıyor diye biliyorum
kukulii87 bence sen önce ona git söyle bilmiyorum Hangi bölüm o yüzden size geldik zaten ordaki doktor da bakarsa bakar bakmazsa su bölüme git der ama bence sen fizik tedavi göreceksin gibime geliyor
perimasali802_ çarşamba zaten randevu Bi gideyim ona olmadı diğerine giderim sağol canim
kukulii87 öyle hem randevun boşa gitmez geçmiş olsun canım benim 💕
- Düzenlendi
kukulii87 Ortopediye randevu alın, teşhis edilirse ona göre fiziğe kendisi yönlendirir. Sadece kırıklara bakmıyor kas,iskelet sistemine, ekleme tendonlara ve daha bir çok rahatsızlığa bakıyor. İki bölümün de tedavi şekli farklı. Yani ortopedi ilaç da verebilir, operasyon veya ameliyat da edebilir. Tabi ameliyat son çare, masajla geçecek bir durum ise kendisi de fiziğe yönlendirebilir. Fizik bölümü egzersiz şeklinde tedavi uygular.
yesim631 biliyorum canım sağol
zarifhanim peki teşekkür ederim
kukulii87 geçmiş olsun öncelikle. Benimde dizimde bi agri vardi sanki bòyle bisey kemiriyor gibiydi surekli. Ortapediye gittim. Sadece elle dizimi muayane etti. Diz kapagmda sorun oldugunu soyledi. Agri kesici ilac krem falan yazdı sadece agrin olursa kullan dedi ve bitanede kolejen yazdi. Onu icmeye basladigimdan beri agrim falan kalmadı kas agrilarina falan iyi geliyormus. Sizde ortopediye gidin bi muayane olun