SuVeAtes pinkkkk Bana da hiç inandırıcı gelmedi gelirler adama sakso çekerler gelmişler kaşığından iğreniyorlar onu geçtim adamın ağzındaki salyaları yutuyorlar hiç inanmadım yani o yazılanlara
Coolness anneoldum işte aradığım yorum 😂 vücudun her yeriyle bişeyler yapıyorlar sonra aynı kaşıktan yemek yemiyorlar aynı bardaktan su içmiyorlar 😂
Deli-hatun she evet kullanırım hatta biraz ileri gideyim bazen icmeyip yarım bıraktığı çayı içerim yiyip bitiremediği yemeğini bile yerim yani ne var bunda aynı şekilde bu çocuklarım içinde geçerli
Benbenimsenkimsin Aa kızlar düşününce ben yiyormusum aynı kaşıktan bazen yemek verir kaşığından bende yerim onu unutmuşum 😄 ben oturup hususi onun kaşığıyla yemek anladım amann
ikiprensesannes she hastalanmasa neden olmasın ordakilere biriniz o posta yazsanıza o çocuklari koklaşarak mi yapıyorlarmış
Deli-hatun yesim631 olması gereken o zaten bence hayır tiksinenler nasik tiksiniyo anlamiyorum çocuğundan tiksinenler o çocuğu siz doğurdunuz kocasından tiksinenler öpüşüp yiyişirken tiksinme yokta kullandığı kaşığı çatalı kullanırken mi tiksinme geliyo haksız mıyım ama
2minnosannesi she cukunu yerken byle demezler ama 😂😂 kocamın isirdigini da yerim yani elmayı flaan alıyorum bazen elinden😂
SuVeAtes eahd Doğru amaaaaa adamı emcüklerken oh kocam paşa kocam buralara gelince rahibeye dönüyorlar.
kukulii87 she çatal bardak tamam da şimdi Bi düşününce bilemedim şimdiye kadar kullanmadım bence tiksinme değilde takıntı olabilir sonuçta cinsellik yaşanıyor diye yemek zorunda dehil insanların takıntısı olabilir