she Kidste açılmış bir post ve çoğu kişi hayır demiş hatta bazıları iyyy bille demiş siz aynı kaşığı kullanırmisiniz
SuVeAtes she Kullanırım… Ya bazıları şaka gibi tabaktan yer bardaktan içer ama kaşıktan yemez Çok saçma o bardağı da ağzına sürüyor sonuç olarak komediler yutarım bile o kaşığı
kizatasozu she başlığı eşinizin karşısında yemek yermisiniz diye anladım kim hangi IQ ile bu soruyu sordu diye merak ettim 🤣 ben yemem o yer bu aradaa
bittercikolataa she eşimle aynı kaşığı da kullanırım aynı bardağı da, adamla öpüşüyom sevişiyom çatal kaşık bardak mı kullanmıcam😃
anneoldum Ya öpüşürken nasıl tiksinmiyorlar aynı kaşığı kullanmayanlar acaba hahaha tabi ki kullanırım nolucak ha hasta olur grip olur olmaz ama o zaman öpmem de yani
Coolness anneoldum işte aradığım yorum 😂 vücudun her yeriyle bişeyler yapıyorlar sonra aynı kaşıktan yemek yemiyorlar aynı bardaktan su içmiyorlar 😂
Benbenimsenkimsin kizatasozu ahah soru bu olsaydı çok komik olurdu yalnız eşinizin karşısında yemek yer misiniz ben tabağından yerim bardağından içerim ama kaşık olmazmış gibime geliyor 😏
kukuliiiii she kullanırım nolacakki öpüşüyoruz yiyişiyoruz kaşıktanmı tiksinecem ama başkasının bardağından bile içemem asla 🤣
she pinkkkk cevaplarda çoğu kişi hayır demiş açıkçası bende şaşırdım sonuç olarak öpüştügun kişi yani öpüşürken yok kaşık olunca iyyy 🤣
SuVeAtes pinkkkk Bana da hiç inandırıcı gelmedi gelirler adama sakso çekerler gelmişler kaşığından iğreniyorlar onu geçtim adamın ağzındaki salyaları yutuyorlar hiç inanmadım yani o yazılanlara
NaimeYilmaz pinkkkk Neden inandırmak zorundalar ki. Ben de kullanamam içten gelen bir şey bu herkes tek tip insan değil sonuçta.