lgrth tazeann aynen zaten çocuk için çıkmak istiyordum oyun alanında oynasın diye bir saat bile kafi yani 😂 gittik geldik dönerken uyudu biraz insan içine karıştı yavrum benden başka kimseyi görmüyor 😂
lgrth tazeann onu bahane ediyorum zaten 😂ben oğlumla hep takılıyorum böyle yerlere de tek gitmek istemiyorum 😂
Bubenimoykumm sizene benim eşim de iş yemeği olur ayda yılda bir katılır ama eşli olarak değil sadece çalışanlar ekipçe giderler. Eğer sana da teklif edildiyse birkaç saat eşini yalnız bırakma bence …
lgrth tazeann onu eşime bırakıyorum ben tek çıkıyorum en büyük lüksüm o da 🤣 anamların yanında olaydım onlara satardım başka türlü imkansız🤣
tazeann lgrth Ya gerçekten kendi trafından biri olcak yanında koca tarafına güvenilmiyor oda güzel tek çıkmak çocuksuz çıkmak insanın kafası dağılır o yönden şanslısın bak brnde o şans yok maalesef 😒
HurremSultan sizene kız cidden bunu düşünmedin mi😂😂 merak ediyorum yani gerçekten benim planimda bunlar direk Cat çat zihmimde kuruluyor çünkü sizde öyle işlemiyor mu😂😂