momd anonim9 bende yaşadım malesef bu durumy reglken de bende yüksek olurdum artık yuksek olsam bile yaklasmiom yanlışlıkla oldu başka zamanda artık tutuyorum da yani direk uyarı kendimi geri çekiyorum
mca anonim9 yani duruma bağlı eğlenceli geliyorsa eşinde bile bile canını yakmaz sonuçta zevk aldığı için durmamış 😅
bittercikolataa anonim9 izin verir miyim hiç o 10gün ne çektim ben biliyorum bidaha aynı hatayı yapıp izin vermem, dur büyük konuşmayayım da gene de başıma falan gelmesin öyle bir yeteneğim var çünkü şom ağızlıyım🤣
momd anonim9 kesinlikle yanlışlıkla oldu sonra beni uyario bı daha bana kız dio zaten noluyor dedim neyseki hemen geri çekildi 🤦🏻♀️ daha reglken yaklaşmam yaklaşsam da dönmem no noo 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
yesim631 bittercikolataa valla aşkım geçiştirmiyorum direk yok diyorum benim canım tatlı valla kusura bakmasın bazen diyo kaç yaşına gelmişsin kaç tane çocuğun var niye korkuyon bende diyorum beni böyle kandıramazsın 🤣🤣
bittercikolataa yesim631 niye korkuyon demesi kolay tabi onlara giren çıkan yok sonuçta😃😂 canım biraz açık yazdım ama🤭
etoile anonim9 ben abarttigini düşünmüyorum bencilce davranmış senin isteğini canınin yanmasını umursamamis.
anonim9 etoile evet canım o an o dusuncedeydim çok sinirlendim ama hatasinj anladı neyseki düzelttik arayı. Burdaki kızlarında destekleriyle 🤪