Bubenimoykumm 2minnosannesi sabah kızımı okula gönderiyorum biz güne 7de başlıyoruz. Sonra oğlumla kahvaltı ev toparlama derken okul saati geliyor. Okuldan onu alıp geliyorum. Oğlumu uyutuyorum. Ablasına yemek verıyorum dersleri yapıyor. Sonra yemek hazırlığı vs derken akşam oluyor
perimasali802_ 2minnosannesi bnde öyleydim vallahi 😂 Okul başladı ve ancak yetişiyorum seneye birinci sınıfiz birak uğraş yapmayı oturumak için can atacağım kesinn
2minnosannesi Cicekliperde kızıma tulum yapmıştım 2 şiş şapka atkı bere yapabilirim yelek hırka süveter elim yatkın ama çocuklar izin verirmi denemem lazım
yesim631 Bubenimoykumm sen bensin aşkım bende aynıyım 2si okula gidiyo diğer 3ü evde biri 5.ci ayına girecek diğer ikisi biri 4 biride 6.5 yaşında seneye oda başlar okula kalır ikisi🤣
Bubenimoykumm perimasali802_ ben haftalık kuran hatmimi zor okuyorum extra kitap okuyamıyorum zamanım kalmıyor. Bayılıyorum artık günün sonunda Kendime vakit ayıramıyorum inan
nesli123 Bende bekarken muhasebeciydim şimdi her gün evin işi bitmiyo zaten bir gün boş otursan diğer gün muhakkak oluyo canım sıkılıyor bazen örgü örmeye basliycam bende en yapılabilir o şuan 😄😄
Bubenimoykumm perimasali802_ çok şükür ben her halime şükrederim. Şuan bir hastane köşesinde olmayı hiç istemezdim rutinlerimi seviyorum. Yorulmanın bile hazzzını seviyorum. Temizleyebileceğim bir evin var. Şükürler olsun geç kalayım sorun yok yoruluyorum ama hayat tam da bu 😁